Skraidau33 parašė:
23.. 🙈
O ov kau buvo? Pas mane pagal programeles 8-9 rode, pagal pojucius manyciau kad vakar buvo 🤔 tik isskyru mazai tai nesu tikra, bet pilvo apacia labai nemaloniai maude visa diena
Skraidau33 parašė:
23.. 🙈
O ov kau buvo? Pas mane pagal programeles 8-9 rode, pagal pojucius manyciau kad vakar buvo 🤔 tik isskyru mazai tai nesu tikra, bet pilvo apacia labai nemaloniai maude visa diena
Lapė__ parašė:
Man jie patys geriausi ♥️♥️
Ačiū, užsisakiau 🌸
Vikitita parašė:
o as po siandienos dar vieno neigiamo
testo daugiau nebesitestuosiu, viskas aisku nestumo nera. nors mm taip ir neatejo …
Na jeigu su vyru taip pykstates gal nereiktų planuoti maziuko?
Lila parašė:
O ov kau buvo? Pas mane pagal programeles 8-9 rode, pagal pojucius manyciau kad vakar buvo 🤔 tik isskyru mazai tai nesu tikra, bet pilvo apacia labai nemaloniai mau…
Rodo 8 dieną. Maždaug ir vadovaujuos tuo laiku, nes mėnesinės tai visad pagal programėlę😆 o tie simptomai tai stengiuos išvis negalvot, nes tiek prisigalvoju būna, kad jau atrodo kitą dieną po sexo jaučiu vos ne visus nėštumo simptomus🙈 stengiuos negalvot, nes paskui labai liūdna būna kai vis dēlto ne
Ona Marija parašė:
Sveiki! Ar yra tiesos, kad po akto nereikėtų lekti iškarto į dušą, o palaukt? Gal išvis geriau neiti į dušą po visko![]()
Visada po akto reikia pirmiausia eiti i tualeta, pabandyt pasislapinti, o po to butinai i dusa. Nieko nedarant tiesiog yra rizika infekcijoms, o tos infekcijos pvz nestumui yra pavojingos.
Aus.B parašė:
Tiesa ☺️🐣
O tiesa, kad zeme plokscia:))) visi ginekologai pirmiausia rekomenduoja rupintis savo sveikata bei higiena, nes nestumas ne nuosprendis, gyvenimas turi toliau teketi savo vaga.
Galatėja parašė:
Labas rytas! Kaip jauciates tos, kurios nelaukiat mm penktadieni/sestadieni?😄 Pas mane simptomu 0 apart kartais pamaudenamo pilvo kas man buna ir per pms tai ramiai…
Aš nelaukiu penktadienį / šeštadienį, jau kokias 4 dienas pilvą maudžia, kartais net suduria, šiandien krūtinė jautri pasidarė, dariausi testą, aišku neigiamas kaip ir kiekvieną mėnesį, o simptomai visada primena ir pms, ir nėštumą 😃
laukiam123 parašė:
Aš nelaukiu penktadienį / šeštadienį, jau kokias 4 dienas pilvą maudžia, kartais net suduria, šiandien krūtinė jautri pasidarė, dariausi testą, aišku neigiamas kaip…
Man kazkaip nei noro nera nei ranka nekyla testo daryt 😄 ~ 9DPO siandien
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai