Aurore_ parašė:
Kuri tavo CD?
21, o tavo?
Aurore_ parašė:
Kuri tavo CD?
21, o tavo?
Jurintaaa parašė:
Merginos, gavau atsakymus jau. PRG labai žemas, taip? 😭
Pas mane buvo 8sav 27, bet israse progesterono iskart, nes esu turejusi persileidima
Onelove1 parašė:
21, o tavo?
Mano 22 cd
Jurintaaa parašė:
Merginos, gavau atsakymus jau. PRG labai žemas, taip? 😭
Viskas bus gerai , tik su ginekologe pasikonsultuokit. 😇
Mano prie 3000 hcg , prg 25 tebuvo - pavyko sėkmingai pasikelti vartojant ryte ir vakare progesteroną.
o as po siandienos dar vieno neigiamo
testo daugiau nebesitestuosiu, viskas aisku nestumo nera. nors mm taip ir neatejo dar (vakar turejo). kazkokios keistenybes. nugaroj strenas maudzia, isskyru yra nemazai, kai
anksciau pries mm budavo sausra. nuovargis nezmoniskas ir nuotaikos kosmines, kaip kazkada cia diskutavot kovine pasidarius irgi. vakar vos su vyru neissiskyrem taip susipykom sakes. jau tase susikroves buvo. aisku susitaikem bet mano jautrumas max, uzvakar 10 kart apsiverkus buvau del visokiu sudniekiu, vakar susiedem vel, siandien jau rami kaip belgas, apatija apemus kazkokia. krutine isvis neskauda, kai pries mm visada sprogdavo is skausmo. gimdoj vis dar jauciasi kazkas. padurinejimai tokie karts nuo
karto. niekaip
nesuprantu kas su manim vyksta.
Vikitita parašė:
o as po siandienos dar vieno neigiamo
testo daugiau nebesitestuosiu, viskas aisku nestumo nera. nors mm taip ir neatejo …
Pasidarot kraujo tyrimus hcg ir žinosit, kam su tais testais kankintis 😉
Marche parašė:
Pasidarot kraujo tyrimus hcg ir žinosit, kam su tais testais kankintis 😉
nu dar palauksiu keleta dienu gal ateis mm. jeigu ne
tai pasidarysiu ir bus aisku.
Sveikos planuojančios
jaučiuosi šiandien baisiai, krūtinė nepriliečiama, pilvo apačią maudžia, tarsi visą dieną norėčiau į tualetą, tai pykina nuo visko, tai atrodo dramblį praryčiau kaip valgyti noriu, noriu tik miegoti, arba kažką užmušti
testas neigiamas, nors dar ir per anksti tikėtis teigiamo, bet ar gali būti taip, kad simptomus jaučiu taip stipriai, o testukas dar nerodo, kokios jūsų patirtys?
Aurore_ parašė:
Mano 22 cd![]()
Nu va panasiai. Mano tik praeita men uzvelavo 3d, ko nelabai buna:/
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai