pupsika parašė:
Ačiū 😊 Man dar anksti šiaip, tai gali ir išdžiuvimas būti 🤭 Bet kažkaip tikiu šiuo ciklu 🥰
Aš daug praleidau, kelinta dabar dpo ? 😊
pupsika parašė:
Ačiū 😊 Man dar anksti šiaip, tai gali ir išdžiuvimas būti 🤭 Bet kažkaip tikiu šiuo ciklu 🥰
GretaC parašė:
Šviesa perdaug krenta ant testo , net ryški linija nėra ryški. Ir sunku vaiduokli imatyt kai taip apakina lempa. Eiciau nuo tiesioginės šviesos ir rankose fotkincia…
Aš manau, kad ji geriausiai mato yra ar nėra, jeigu jai šiandien liūdna, kam dar sakyti, kad kažkas matosi, jeigu ji mato, kad nesimato, atsiprašau, kad taip sakau, bet manau, kad kaip tuščias testas, kitos rašo, kad kažką mato, tada dar viena įmeta teigiamą testą, žmogui pasidaro per sunku. Aišku, duok dieve, kad jis būtų teigiamas, bet nereikia kiekvienam baltam teste, sakyt, kad matai, Nepasiduodanti, jeigu jauti, kad reikia, pailsėk nuo grupės, man labai padėjo , o sulauksim to teigiamo testo visos 🩷🤍
Nepasiduodanti parašė:
Manau,kuriam laikui mesiu visą šitą reikalą. Darosi per sunku. Manau laikas susitaikyt su esama padėtim. Žinau,kad laikas spaudžia,bet šią akimirką tikrai nebeturiu…
Nepasiduodanti, aš tikiu, kad jūs nepasiduosit. Seku jūsų istoriją, jei jau jums pavyko natūraliai pastoti, manau pavyks ir vėl. Dabar jums bus geriausia įsitraukti į mėgstamas veiklas,pasimėgauti vasara, atsipalaiduoti, nebemedžioti ovuliacijų su testais, tiesiog su vyru pasimėgauti gyvenimu, mylėti viens kitą, mylėtis kada norisi, o ne kada atrodo kad reikia. Šitas forumas kartais tikrai per daug įtraukia ir pamiršti realų gyvenimą, sunku matyti teigiamus testus, kai pačiai nepavyksta ilgai
GretaC parašė:
6 🤭 bet savijauta tokia, kad atrodo daugiau 😁
Giedrule92 parašė:
Nepasiduodanti, aš tikiu, kad jūs nepasiduosit. Seku jūsų istoriją, jei jau jums pavyko natūraliai pastoti, manau pavyks ir vėl. Dabar jums bus geriausia įsitraukti…
Tikrai perdaug, nes pradedi save kaltint, kodėl kitoms pavyko, o mane ne, tada įsisuki į tą liūdesy, arba sau pritempinėji kitų pojūčius, aš irgi siūlau, tiesiog atsipalaiduoti 🌞
GretaC parašė:
Šviesa perdaug krenta ant testo , net ryški linija nėra ryški. Ir sunku vaiduokli imatyt kai taip apakina lempa. Eiciau nuo tiesioginės šviesos ir rankose fotkincia…
Nieko tame teste nėra, jus vis bandot ją temp į save, matot kad jai sunku,kam dar aštrinti zaizdas.. man ir visada keista kad žmogus plika akim nemato, o čia vos ne visos per tel ižiūri. Baikit 🤦♀️ labai tas kerta per smegenis
Nepasiduodanti parašė:
Manau,kuriam laikui mesiu visą šitą reikalą. Darosi per sunku. Manau laikas susitaikyt su esama padėtim. Žinau,kad laikas spaudžia,bet šią akimirką tikrai nebeturiu…
Eik išsiliūdėk ir aš tavęs čia dar lauksiu❤️
Indriukas777 parašė:
Nieko tame teste nėra, jus vis bandot ją temp į save, matot kad jai sunku,kam dar aštrinti zaizdas.. man ir visada keista kad žmogus plika akim nemato, o čia vos ne…
Aš ir šito nesupratau ir nesuprasiu, tu tuščių testų kelimo ir ieškojimo irgi nesuprasiu, arba prieš mm diena biški pakraujuoja ir jau ieško kodėl,juk natūralus procesas pas moterį, gimda atsisloksniuoja ir pradeda tepti ir t t, nereikia nieko niekada pritempinėt, reikia priimti realybe kokia ji yra
Kazkada rasiau cia kad kelia visos baltus testus o kitos sako mato (man taip beje buvo gal 5 kartus
) tai tada apkaltino kad negatyva skleidziu.🤐 pati jau apsiraminau jei ner po 2-3 min nk tai ir nereik ieskot net. Butu nestumas tikrai vaiduoklis butu lengvai pamatomas, kad ir kaip bebutu liudna ;(
Heidy16 parašė:
Kazkada rasiau cia kad kelia visos baltus testus o kitos sako mato (man taip beje buvo gal 5 kartus) tai tada apkaltino kad negatyva skleidziu.🤐 pati jau apsira…
Joo... Ir ta tradicine tapusi frazė "Kažkas kabina akį"
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai