Indriukas777 parašė:
Labas rytas. Mano visi pojūčiai jau aprimę, nei naktį į wc bėgau, nei krūtinę skauda 🤷♀️ reik važiuot tyrimus priduot, bet nepakylu iš lovos, nėr nuotaikos😅…
Šiandien oras kažkaip prie žemės spaudžia. Gal dar šitas prisideda 🙂
Indriukas777 parašė:
Labas rytas. Mano visi pojūčiai jau aprimę, nei naktį į wc bėgau, nei krūtinę skauda 🤷♀️ reik važiuot tyrimus priduot, bet nepakylu iš lovos, nėr nuotaikos😅…
Šiandien oras kažkaip prie žemės spaudžia. Gal dar šitas prisideda 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Labas rytas merginos. 🙂Kaip jūs šiandien? 🙂
labukas, noriu miego
tie ilgi vakarai neleidžia nueit anksti miegot, o paskui taip sunku keltis į darbą
o aš skaičiuoju 2 dpo, tai ramuma
pupsika parašė:
Labas rytaso aš taip keistai jaučiuosi, nes vakar susimasciau dėl ov. Pikas ov buvo iš birželio 12 į 13 diena ( testai rode ), 13 dieną jau prasidėjo skausmai. …
man praeitą ciklą po ov maudė pilvą ir kiaušidės praktiškai iki mm dienos, tai gali būt tiesiog ov skausmai
Nepasiduodanti parašė:
O aš va visą rytą kraujo skonį jaučiu burnoj. Kaip valgyt nemalonu,bet reikia. Apsižiūrėjau,lyg ir nekraujuoja jokios dantenos,o ir neturėjus tokių problemų niekad…
Šiaip kraujo skonis burnoje dažnai būna su nėštumu 😊
Lainė123 parašė:
man praeitą ciklą po ov maudė pilvą ir kiaušidės praktiškai iki mm dienos, tai gali būt tiesiog ov skausmai![]()
Tai va ir chat gpt sako, kad galimai poovuliacinis laikotarpis čia toks ir skausmai del progesterono pokyciu 🤷🏻♀️
pupsika parašė:
Šiaip kraujo skonis burnoje dažnai būna su nėštumu 😊
Nu jo,tyčiojas ir linksminas iš manęs organizmas 😁
pupsika parašė:
Tai va ir chat gpt sako, kad galimai poovuliacinis laikotarpis čia toks ir skausmai del progesterono pokyciu 🤷🏻♀️
jo, mane jau praeitą mėn nervavo baisiai, nes kaip prasidėjo per ov, taip ir tęsėsi, tai gpt man irgi taip sakė
Syruna parašė:
Sveikutės jungiuosi prie jūsų,netekau 11 sav beveik mažylio,dar praėjo tik savaitę,bet mano galvoj planavimas iš naujo🫣žinau,kad reikia palaukti bent kelis mėnesius…
Labas rytas, užuojauta! Jūs čia ne viena tokia, daug kas išgyveno panašius jausmus. Kas nutiko?
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai