kjustina659 parašė:
Labas vakaras , jungiuosi prie jusu, td skaiciuokle rodo kad gimdymo data vasario 26![]()
Kokios dvi gražios datos numatomos 😁 liepos 2 mano bday
O vasario 26d gimus mano dukrytė 🤭😆
kjustina659 parašė:
Labas vakaras , jungiuosi prie jusu, td skaiciuokle rodo kad gimdymo data vasario 26![]()
Kokios dvi gražios datos numatomos 😁 liepos 2 mano bday
O vasario 26d gimus mano dukrytė 🤭😆
Maniosime parašė:
Ryt kartosit gal? Nuo implantacijos pradeda kilti tik po dienos ar net dviejų 🤞🤞 laikau kumščius, kad dar pasirodytų 🫶🏼
Labai stipriai abejoju. Bųs ryt matyt. Bet jai šiandieninėm nuotaikom tai tikrai ne. Visą dieną raitaus. Atrodo mm tuoj tuoj pramuš,tai kaip ir laukiu jų ankščiau prasidedant. Vis knibžda abejonė,o kas jei ta gyditoja tikrai buvo teisi ir tik vakar man ov buvo. Žinoma,logikos nėr,bet o jei... nd nebuvo. Tai nė nežinau. Lauksiu,tai ir belieka. Kažko vistiek sulauksiu 😅
Nayeli parašė:
Tai vat dėl to mažiau visiems artimies ir pažystamiems reikia savo planus pasakot ir šiaip dūšia atlapot jai tokie netaktiški yra ir neprašyti savo nuomone ir pata…
Pritariu 🤭 juolab jei rate tik smerkiantys asmenys ar prikaišiojantis kuris kaltas čia nuprotėt galima..
O mes šiandien su vyru buvom pas genetike..Pagal giminės genetinį brėžinį mes abu vaisingi 🤣 Daug aiškino apie galimybė kad mūsų bent vieno chromosomos yra netaisiklingos. Nepilnos nevietoj..nk nesupratau 😁 bet padarė kraujo tyrimą dėl genetinių chromosomų abiems,po 2 mėn atsakymai
Dar patarė gerti aspirina kraujo skistinimui dėl trombų,bet nesuprantu iš ko galėjo nustatyt kad trombuojas 🤭 Dar variantas kad mano imunitetas saugosi nuo svetimkunių kovoja su jais įskaitant ir spermiukus,kuriuos atstumia mano organizmas .nes ale po myliuko išbega viskas lauk..Sakau pajuokausiu genetikei negali būti aš net labai svetinga ,bet baisiai rimta buvo 😆 Bet už tai laboratorijoj prisijuokėm ..pakvietė iškart du talonus tai mano ir vyro,bet tarpusavį nesužiūrėjo kad pavardės vienodos.. Aš vyrą kalbinu kaip nepažystamą ..sakau gal jūs už rankos palaikyt kai krauja ims matau nedrasus..o mano moterytė juokias..poto kolidoriui sako jaunuoliui nepatogu biški buvo..Sakau jam jau 6 metai su manim nepatogu 🤣 Kad pradejo juoktis jazus sako galvojau svetimą čia kibinat 🤣🤣🤣🤣
LadyBubu parašė:
Pritariu 🤭 juolab jei rate tik smerkiantys asmenys ar prikaišiojantis kuris kaltas čia nuprotėt galima..
Tai vat ...Mes su vyru niekam net ir patiems artimiausiems nė burbt apie planus .Na aš čia forume tik dušia išlieju 🫣😁😁
Nayeli parašė:
Tai vat ...Mes su vyru niekam net ir patiems artimiausiems nė burbt apie planus .Na aš čia forume tik dušia išlieju 🫣😁😁
Same ir aš 🥰 nors mane supa mylintis,nesmerkiantys ir labai supratingi žmonės ,bet mūsų kelyje pasitikiu tik vyru..ir forumu anonimišku 🤭
LadyBubu parašė:
Is pradziu,kol nežinojom savo bedos,tai sakydavo kad pas mane CD turbut( daug svorio priaugau per tris metus) ,paskuj kad pas mane dar kazkas. Vat ir nepastoju. Nemalonų buvo,o nieko ir panašaus pas mane nerado niekur. O kai patarimus dalija man atsipalaiduoti,tai buna supykstu,bet susivaldau,kad ko nepasakyčiau,ka galvoju🙈. Nezinau,o gal imti ir pasakyti,ka galvoju😅
Ir daaar šiandien 1cd 🤩 Susirgau be vėlavimų šį kartą 🥳
Net dieną ankščiau ,aišku toks trumpas ciklas 23 d man nelb patinka,šiandien tik 12dpo
Jei įvyko ov..bet dabar džiaugiuos kiekvienu nauju ciklu..geriam vitaminus,stiprinam imuniteta..labai tikiuosi kad bakterija nugalėjom ir "švarūs" pradedam naujus ciklus 🥰 Tikiu stebuklais tikiu kad iki ivf ivyks dar kažkas gero jau puse metų sapnuoju kad prieš pat gimtadienį savo sulaukiu teigiamo testo 🤣
LadyBubu parašė:
Same ir aš 🥰 nors mane supa mylintis,nesmerkiantys ir labai supratingi žmonės ,bet mūsų kelyje pasitikiu tik vyru..ir forumu anonimišku 🤭
Mes irgi niekam nesakom. Šiandien maniškis atsisėdo šalia apsikabino ir pasakė,kad net jai nepavyks susilaukt mažylio jis toliau mane taip pat mylės. O dėl ivf,kad jau visi šitą temą liečia,tai man jos nepataria dqryt,nes dėl mano sveųkatos būklės bėra šansų. Jų žodžiais tariant,negali duoti nei 1%
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai