Lelyte93 parašė:
Priminkit,kuri Jums POV?
Sakyčiau 10 dpo
Birželio 29 ryškėjo ov testai bet nebesidariau tai plius minus po 2 d vyko ov
Kaip tyčia daug menesiu seku simptomus o šitą mėn bim bam nk nedariau 😁
Simptomų šį mėn ov mažai
Lelyte93 parašė:
Priminkit,kuri Jums POV?
Sakyčiau 10 dpo
Kaip tyčia daug menesiu seku simptomus o šitą mėn bim bam nk nedariau 😁
Simptomų šį mėn ov mažai
pupsika parašė:
Man ir panasiai ovuliacija būna šiaip, bet ana cikla 12cd buvo pikas. O dabar kolkas neatrodo, kad bus anksti. Šiandien kaip tik 12cd ir kaip dėjo KB šian 🤣 Net iss…
o testo nesidarei?
LadyBubu parašė:
Xa xa nusivyduriuosim tikrai 😁
Ačiū panos už gražius linkėjimus,kad dievuliui į ausį 😇 įsigyjau kitų testų ir bi…
Aš ir vis dar čia. 😃 Tyliai paskaitau ir pasidžiaugiu už kiekvienos postūmį. O jūsų lauksiu dar šiandien NT 😃 mano popietinaii visi buvo ryškesni už rytinius.
Pelėdžiukė85 parašė:
Skamba daug zadanciai. Labai gerai, kad apziures is vidaus viska ir "pataisys" sena nepavykusia operacija. Kai sugysit, pilnai atsistatysit, vel galesit planuoti ir…
Tai to labai tikiuosi, nes realiai dėl to ir priėmė tokį sprendimą, kad rast tiek problema kodėl taip vyksta, tiek sutvarkyti senos operacijos likučius. Ir po laparaskopijos sakė spręsime laiką kada galima planuoti vėl, viskas priklausys nuo to, ką matys viduje.
Lainė123 parašė:
o testo nesidarei?![]()
Vakar dariausi, tai gan blankus. Bet aną ciklą irgi taip buvo, kad 11 CD blankokas buvo, o 12 CD jau ryškus, bet pats pikas naktį buvo, nes 13CD blanksti pradėjo. Tai Bet šiandien irgi pasidarysiu, nes vis pamaudžia dešinę pusę 🤷🏻♀️
LadyBubu parašė:
Sakyčiau 10 dpo
Tylus sveikinimai, labai linkiu, kad pasitvirtintų
Saulė Danguj parašė:
Aš ir vis dar čia. 😃 Tyliai paskaitau ir pasidžiaugiu už kiekvienos postūmį. O jūsų lauksiu dar šiandien NT 😃 mano popietinaii visi buvo ryškesni už rytinius.…
Amedi testas tuščias 🥰
Tai cc testus į teismą paduot 😁
Galvojau numirsiu iš laimės 😊
Yra kaip yra..panos meskit lauk CC testus 😁
LadyBubu parašė:
Amedi testas tuščias 🥰
Koky amedi daret ? Man livesin geriausi ir anksčiausi parodo
LadyBubu parašė:
Amedi testas tuščias 🥰
Eina nafik! Nu bet kaip žiauriai. Tikrai tam antram gan gerai matoma juostelė buvo. Turiu ir aš dar viena CC. Tai reiks mest lauk ir nebepirkt daugiau. 🤦♀️
Ingius68 parašė:
Koky amedi daret ? Man livesin geriausi ir anksčiausi parodo
Ankstyva Amedi dariaus
Livsane jaučiu mano mieste nėra net ;)
Dar kasetinį turiu ryte pakartosiu
Bet šitas tikrai patikimas yra manau 6€ mokėjau 😁 tai ar labiau šituo ar cc tikėt tai manau šituo 😄
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai