Lainė123 parašė:
Kokia programėlė, kad ant tokių ryškių nerašo peak 😵💫😵💫😀
Premom😁
Lainė123 parašė:
Kokia programėlė, kad ant tokių ryškių nerašo peak 😵💫😵💫😀
Premom😁
Saulyza01 parašė:
Premom😁
Nesąmoninga tada 😀 aš tai svarstau ar eit gadint ta testa ar ne, ov tik už savaites
LadyBubu parašė:
Oj manau pats tas 😍
O to testuko neismetet kur matesi aiskesnis vaiduokliukas? Idomu kaip isdziuves atrodo? Nes jei tai butu dazu nueinanti linija, isdziuvus nublanku, o jei tikras vaiduokliukas, isdziuves turetu parysketi 😍
LadyBubu parašė:
Amedi testas tuščias 🥰
Tai cc testus į teismą paduot 😁
Nu bet ble ble.... Kaži gamintojai žino apie situaciją
Lainė123 parašė:
tai tik vieną ciklą pigiai prasisukau, nes buvau nusprendus nespaust savęsbet dabar vėl tikrinsiuos anksčiau, Benu dabar akcija 2+1
![]()
Bet ta akcija jau čia neblogai laikos. Pamenu gegužę pirkau su ta pačia akcija. Benu internetinė skatina gimstamumą 🤭
pura_vida parašė:
6DPO, prasideda implantacinis langas 🤞🏻Kas kartu skaičiuoja?
Mano OV buvo turbut liepos 1. Na arba 2. Tai 7-8POV.
Nusprendžiau, kad penktadieni pasidarau HCG ( krauja) ir nebesinervuoju. Paleidžiu :))) Neturiu tiek kantrybes daryt tuos testukus is slapimo. Mane krato
kol atsakymo sulauki..
BusKaipBus11 parašė:
O to testuko neismetet kur matesi aiskesnis vaiduokliukas? Idomu kaip isdziuves atrodo? Nes jei tai butu dazu nueinanti linija, isdziuvus nublanku, o jei tikras vai…
Aha turiu, yra ryski linija, dvieju clear blue testu, paskui dariaus ir digital ir kitos firmos, nieko, nors isdziuve paryskejo🥲
Lainė123 parašė:
Nesąmoninga tada 😀 aš tai svarstau ar eit gadint ta testa ar ne, ov tik už savaites
Gadinkit, gal va ir jum parodys pikaa🤞🤞
Saulė Danguj parašė:
Nu bet ble ble.... Kaži gamintojai žino apie situaciją
Tikrai blyn pasišaipymas iš žmonių 😁 žiūrėsiu ką ryte rodys 🫣
BusKaipBus11 parašė:
O to testuko neismetet kur matesi aiskesnis vaiduokliukas? Idomu kaip isdziuves atrodo? Nes jei tai butu dazu nueinanti linija, isdziuvus nublanku, o jei tikras vai…
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai