Nepasiduodanti parašė:
Mes irgi niekam nesakom. Šiandien maniškis atsisėdo šalia apsikabino ir pasakė,kad net jai nepavyks susilaukt mažylio jis toliau mane taip pat mylės. O dėl ivf,kad …
Bet jei buvot naturaliai pastojus,tai manau ivf pavyktu..
Nepasiduodanti parašė:
Mes irgi niekam nesakom. Šiandien maniškis atsisėdo šalia apsikabino ir pasakė,kad net jai nepavyks susilaukt mažylio jis toliau mane taip pat mylės. O dėl ivf,kad …
Nepasiduodanti parašė:
Gerai kai supratingas vyras 🥰 Maniškis irgi toks..ir nesvarbu kuris turi problemų aš ar jis..Šiuo keliu einam kartu žingsnis žingsnin 😇Juk neveltui ištarėm ir džiaugsme ir varge.. Būsim kartu 🥰 nors nesame labai "absėsti" šitu planavimu bet eisim iki galo .o jei bus uždarytos visos durys mes turim planą C 🫢
coliuke21 parašė:
Matot dėl mano viso fizinės būklės,baiminamasi dėl absoliučiai betkokios intervencijos. Turbūt girdėje,kad daug metų sergant pirmo tipo cukriniu diabetu yra labai didžiulė rizika. Betkokios žaizdos negyja,įsimeta infekcijos ir niekas nenori nieko daryt kol nelieka kitos išeities. Žinoma,kolkas viskas ok,bet vetkada tai gali pasikeist. Beto dėl prastos kraujotakos ir sipnų kraujagyslių nieko negarantuoja dėl vaisiaus prigijimo. Žinoma,niekas nedraudžia,vet garantijų neduoda jokių.
coliuke21 parašė:
Bet vat man paaiškinkit,kaip alkoholikai ir narkomanai tuos vaikus kasmet gimdo. Is kur ten gali kiausialastes ir spermatozoidai geri buti. Netelpa man galvoj🙉
"Dievo pokštu" aš vadinu šita reikala 🤷🏻♀️
coliuke21 parašė:
Bet vat man paaiškinkit,kaip alkoholikai ir narkomanai tuos vaikus kasmet gimdo. Is kur ten gali kiausialastes ir spermatozoidai geri buti. Netelpa man galvoj🙉
Nes jie atsipalaidave 😆 nu tik tokį paaiškinimą išmastau 🙂
LadyBubu parašė:
Gerai kai supratingas vyras 🥰 Maniškis irgi toks..ir nesvarbu kuris turi problemų aš ar jis..Šiuo keliu einam kartu žingsnis žingsnin 😇Juk neveltui ištarėm ir džiau…
Jei jūs apie įvaikinimą,tai ir mes apie tai svarstėm. 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Nes jie atsipalaidave 😆 nu tik tokį paaiškinimą išmastau 🙂
Bet alkoholis,narkotikai veikia visus organus neigiamai. Juk vitaminu trukumas turi but didelis. Cia jau planuojantys stiprinasi papildais,kad ir nera gyvenimo būdas zalojantis. O vat jie tik sugulė ir vaikas😅
Nayeli parašė:
"Dievo pokštu" aš vadinu šita reikala 🤷🏻♀️
Ne kitaip,tikrai...
coliuke21 parašė:
Aš į šitą klausimą neturiu atsakymo irgi 😆
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai