pupsika parašė:
As jauciu siandien dar drogo pasidarysiu kai nusipirksiu 🤭 Del idomumo 🤣
Daryk kiek širdis geidžia, lauksim teigiamo 🤩
pupsika parašė:
As jauciu siandien dar drogo pasidarysiu kai nusipirksiu 🤭 Del idomumo 🤣
Daryk kiek širdis geidžia, lauksim teigiamo 🤩
LadyBubu parašė:
Oho atrodo taip gražiai draugiškai parašiau ,kur čia galimėjo įsižeisti nesuprantu 🤭🤭🤭 Jūs biški paprasčiau žiūrėkit ,arba skaitykit su šypsena..ar čia kaip n…
Nieko blogo, tik mano mintis apie kitus dalykus, o kelios rašo, kad buvo ir anksčiau ir t.t , visko buvo ir buvo dar blogiau, bet nebuvo testų gadinimų kaip, kad dabar, moterys nesuko galvos, o ar jau pavyko ir dažniausiai visoms pavykdavo, mano mintis yra, kad nebuvo psichologinių spaudimų sau, o čia išvarto, kad aš turėjau omeny apie lengvą nėštumą, todėl ir pastebėjau, kad dažnai jau čia nebeturiu apie ką diskutuoti, testu nesidarau, vaiduoklių nematau, kažko paklausiu, atsakymo negaunu, taip, kad manau atėjo laikas paskipinti šį chat, visoms gero laukimo ir teigiamų testų 🤗
LadyBubu parašė:
Pupsika nu gaaaaaal kažkas kažkur giliai mikro šešėlis, bandžiau priartint tai jis dingsta 🤭 na bet kokių atveju belenkaip linkiu kad pasitvirtintų 😍😍😍 🙏🙏
…
Aj aš negalvoju kaip čia tie testai rodo 🤭 šis ciklas buvo atsipalaidavimo ir ov nesekimo. Vaikas buvo pas mociute savaite, tai myliuku buvo belekiek atsipalaidavus 🤣 O kada ov nezinau, mazdaug tik speju. Nes atbulai nuo mm dienos skaičiavau 🫣 tai jei teisingai viskas, tada myliukas buvo per ov, o pries tai dvi dienos poilsis 🤷🏻♀️ Kaip viena nare yra sakiusi, kad turi bent pora dienu praeiti iki ov, kad kokybiski spermiukai butu. Tai ziuresim kaip cia viskas, gal bus pasiteisinę 🤞🏼
BusKaipBus11 parašė:
Aj einu ir as nusipirkt jautresniu, benu ir drogas uz keliu zingsniu, o as cia spelioju su savo tais nejautriais 😀
Lauksim teigiamų testukų 🥰🤞🏼
gabiju parašė:
Nu ka as po kraujo nuleidimo jau😂 vyras tai mano netiki dar tai gal kraujo tyrima pamates patikes ir prg pasidariau dar del visa ko 👌
Aš pati atsimeni net po kraujo tyrimų nelabai tikėjom, nors simptomų pilna buvo 😆 jau kai echo parodė, kad viskas gerai tada kažkiek patikėjau. Bet realiai gal tik kai judesius pajauti tada tikrai tikrai jau patiki nes jauti, kad ne viena 😊😄
Lainė123 parašė:
Tai gal abi ovuliuoja 🤗
Oj būtų gerai 😄 gal dvynukai gautųsi, apie kurius seniau svajojau 😆
Nainaa parašė:
Pamenu jus,jau greitai jums gimdyti. Kaip greitai laikas eina 😊
Tikrai
sėkmės jums!! 🥰 užsuku vis paskaityti, pažiūrinėti kaip sekasi pažįstamiems nickams
Fergie_ parašė:
Adagioo, wow, jau 30 sav 🥹 atrodo tik neseniai pastojai 🥹
Greit finišo tiesioji🤭 laikas lekia
Sveikos , planuojame antrą leliuka , paskutinės mm Liepos 23d, liepos 30d UG metu gydytojas pastebėjo 13mm folikulą , nusakė kada pradėti santykius , ir paskyrė PRG tyrimą , PRG darytas rugpjūčio 12d atsakymas buvo 23,18, kaip ir Ovuliacija įvyko kaip ir gydytojas buvo nustatęs , ar verta dabar darytis NT ? Reikia patarimų , pirmojo vaiko susilaukėm po 5metų bandymo .
Kaip fainiai skaityti, kad tiek daug kam šį mėnesį pasisekė ❤️ lyg stebėčiau loterijos bilietų traukimą, ir vis laimingi😂 duokit ir man tokį bilietą😂😂 šiandien 4dpo, jaučiu tokius spazmus panašius į lengvus sąrėmius, tikiuosi čia pasiruošimas implantacijai🤞 toks kurios jau sulaukėte teigiamo, ar buvo jums kažkas panašaus taip anksti?
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai