Maniosime parašė:
Kaip gražu 😍😍 sveikinu! Pats nuostabiausias jausmas 🥹
Ačiū labai, apsiverkėm su vyru vizito metu, kažkaip jautri akimirka buvo.
Tikiuosi, kad Jūs greitu metu išvysite stiprius ||.🙏🏼
Maniosime parašė:
Kaip gražu 😍😍 sveikinu! Pats nuostabiausias jausmas 🥹
Ačiū labai, apsiverkėm su vyru vizito metu, kažkaip jautri akimirka buvo.
Tikiuosi, kad Jūs greitu metu išvysite stiprius ||.🙏🏼
Nepasiduodanti parašė:
Kaip šaunu 🥰 Tas jausmas,kai išgirdi širdutės plakimą nenusakomas 😍. Dar ir dar karta sveikinu. Aukit stiprūs.🧡 O man šiandien 7dpo. Slenka tas laikas šį ciklą paly…
Pirmąkart gyvenime tai išgirdau,tai tikrai jautru labai.🙂
Žinot, aš irgi tą ciklą nurašius buvau ir bam staigmenėlę gavom.
Tiesiog atsipalaiduoti reikia ir per daug neieškoti simptomų ir pamatysit sulauksit ir Jūs.🙏🏼🥹
Labas rytas! Vakar buvo smagiai praleistas laikas su draugais gamtoje. Grįžus vakare, labai galvą įsikaudo, išgėriau ibumpromo😌 Šiandien ryte sūnelis leido ilgiau pamiegoti, atsikeliu, o krūtinę taiiip tempia, kad ėjau pirmiausiai liemenėlę užsidėti. Vakar buvau įkėlusi NT, dvi narės rašė, kad kažką mato, aš ne. Dėl krūtinės simptomo, pasidariau dabar NT🙂 Vyrui dar nesakiau, tyliai džiaugiuosi, ir viliuosi, kad nepabėgtų, bet šypsena veide yra, 11dpo🙂

Vandenyno dvelksmas parašė:
Prieš IVF tris kartus tyriausi prolaktiną, siekė 780,0; 533,0 ir 865,0. Po to išrašė vaistų. Nelaukiant susinormalizavimo buvo pradėta stimuliacija. Po paskutinės p…
Ir kaip jums sekesi IVF? Pas ka daretes?
Džesikė parašė:
Labas rytas! Vakar buvo smagiai praleistas laikas su draugais gamtoje. Grįžus vakare, labai galvą įsikaudo, išgėriau ibumpromo😌 Šiandien ryte sūnelis leido ilgiau p…
Sveikinimai, ryškėkit.🙏🏼
Džesikė parašė:
Labas rytas! Vakar buvo smagiai praleistas laikas su draugais gamtoje. Grįžus vakare, labai galvą įsikaudo, išgėriau ibumpromo😌 Šiandien ryte sūnelis leido ilgiau p…
Yra! 🥰🥰🥰
Džesikė parašė:
Matosi labai!!
Džesikė parašė:
Tik jeigu dar kada galvą skaudės ir reikės tabletės, geriau gerkite paracetamolį, ibupromo nelabai galima jeigu pasitvirtins nėštumas. Man taip ginekologė patarė.
Džesikė parašė:
Sveikinimai! 😊 Tikrai matosi. Aš ir vakar jūsų teste kažką mačiau, bet nieko nekomentavau, nes čia būna daug kas nemato, tai sakau gal tik man vaidenasi 😆
Džesikė parašė:
Sveikinimai🥰
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai