Mumofboy parašė:
Sveikos , planuojame antrą leliuka , paskutinės mm Liepos 23d, liepos 30d UG metu gydytojas pastebėjo 13mm folikulą , nusakė kada pradėti santykius , ir paskyrė PRG…
Mano mm ir buvo tokiu metu jau pasidarius testa pamaciau rysku 🫢
Mumofboy parašė:
Sveikos , planuojame antrą leliuka , paskutinės mm Liepos 23d, liepos 30d UG metu gydytojas pastebėjo 13mm folikulą , nusakė kada pradėti santykius , ir paskyrė PRG…
pupsika parašė:
Lauksim teigiamų testukų 🥰🤞🏼
Balta visgi ir facelle, tai livsane jau nebemerkiau 🙂
Na bet gali dar ir snd implantuotis, kolkas neprarandu vilties ☺️
BusKaipBus11 parašė:
Balta visgi ir facelle, tai livsane jau nebemerkiau 🙂
Na bet gali dar ir snd implantuotis, kolkas neprarandu vilties ☺️
O kiek dpo dabar?
Mumofboy parašė:
Tai jei spejama kad rugpjucio 12 d buvo 7dpo, tai siandien turetu buti 12dpo, daznu atveju nt jau parodo tokiu laiku. Bet jus tik ta viena ug turejot ir palei tai sprende kada bus ov? Testu nedarete? Jusu reguliarus ciklas?
iewuze parašė:
Kaip fainiai skaityti, kad tiek daug kam šį mėnesį pasisekė ❤️ lyg stebėčiau loterijos bilietų traukimą, ir vis laimingi😂 duokit ir man tokį bilietą😂😂 šiandien 4dpo…
Bet tikrai, per visa planavima iskaitant ir kitus vaikus, nesu maciusi tiek teigiamu, kiek si menesi 🤭🥰
pink witch parašė:
O kiek dpo dabar?
Siandien 10dpo, na vis mazeja vilciu, bet dar yra 🙂
Happy_days parašė:
Ačiū, reiks pasidaryti ir man !
BusKaipBus11 parašė:
Siandien 10dpo, na vis mazeja vilciu, bet dar yra 🙂
Na jei matėt mano istorija,tai 13dpo vakare tik vos įžiūrimą vaiduoklį pirmą kart pamačiau. O 14 dpo iš vis testai tušti buvo 🤷🏼♀️
Nainaa parašė:
Na jei matėt mano istorija,tai 13dpo vakare tik vos įžiūrimą vaiduoklį pirmą kart pamačiau. O 14 dpo iš vis testai tušti buvo 🤷🏼♀️
Kazkaip neisidemejau, kad taip velai islindo 🙈 o kokio jutrumo testus daret 😊?
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai