Adagioo parašė:
Dabar kokios 5-6sav?![]()
4 sav ir 5d jei pagal ov žiureciau, nes man velesne ov buvo, tai kai kalbejau su ginekologe tai ji skaiciavo nuo ov😊
Adagioo parašė:
Dabar kokios 5-6sav?![]()
4 sav ir 5d jei pagal ov žiureciau, nes man velesne ov buvo, tai kai kalbejau su ginekologe tai ji skaiciavo nuo ov😊
Indriukas777 parašė:
Sveikos merginos. Mano mm taip ir pasibaigė po 2 dienų 🤷♀️ mistika
O testa dar darete?
Sandra988888 parašė:
O testa dar darete?
Nieko ten nebus tikrai. Nes tas dvi dienas plaukiau kaip už 5 🤦♀️ o ir 3 dienos iki mm viską atleido. Matomai ciklas pakriko
Indriukas777 parašė:
Nieko ten nebus tikrai. Nes tas dvi dienas plaukiau kaip už 5 🤦♀️ o ir 3 dienos iki mm viską atleido. Matomai ciklas pakriko
Tikrai idomiai
Indriukas777 parašė:
O man iki siol tik blogumas yra ir mieguistumas 😊
pupsika parašė:
Tai pas Jus teigiami nt už tai🤭
pupsika parašė:
O as kalnus galeciau nuversti 10 min pasidarbuoju pamiegu ir vel galiu kalnus versti😅😅😅
Indriukas777 parašė:
Tai pas Jus teigiami nt už tai🤭
Bet atsirado truputi kraujo ir tie testai manes dabar neguodzia 😬 gal kokss biocheminis nestumas 🤦🏻♀️
Sveikos merginos! Aš atėjau atsisveikinti 😊 mano kelionė deja čia baigiasi. Tikiuosi, grįšiu kažkada ir tikiuosi nei vienos iš jūsų daugiau čia nesutikt, nebent planuojant sekantį beibį 😀 Gyvenimas metė man įšūkių, kuomet turėsiu dabar rūpintis tik savimi, tad mano planavimas stabdomas nežinomam laikotarpiui. 🤍
Turiu sukaupusi testukų ir folio+inozolis, galbūt kažkas norėtumėt, padovanočiau:
57vnt ov testų
25vnt 25miu nėštumo testų
12vnt nėštumo 10miu testų
60vnt Folis+inozolis (lenkijoj pirktas).
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai