Rožyte24 parašė:
Ai durnai padariau , galvoju pasidaryti ir nepaziurejau kiek jautrumas dabar va ir galvoju ar viskas gerai
Viskas gerai , negalvokit negatyviu dalyku. Žinau kad lengva pasakyt sunku padaryt. Bet jei neteplioja vadinas viskas ok
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįRožyte24 parašė:
Ai durnai padariau , galvoju pasidaryti ir nepaziurejau kiek jautrumas dabar va ir galvoju ar viskas gerai
Viskas gerai , negalvokit negatyviu dalyku. Žinau kad lengva pasakyt sunku padaryt. Bet jei neteplioja vadinas viskas ok
Rožyte24 parašė:
Birželio 6 ryte su 10 stiprumo buvo toks testas
O šiandien apie 17 val ( dieną labai daug gerta vandens, su 25 stprumo vaiduoklis …
Nu kam darot dar - pagavot žirniuką ir laukiat vizito, aš taip galvoju, nes kitaip stogai nuvažiuos, jaudulys gi nieko gero
realiai kol neteplioja, nekraujuoja, nieko laaabai neskauda tai tikrai nera ko pergyvent. Aisku ironiskai skamba is tos kuri 2 nesivystancius turejus bet realiai nu bus kaip bus nes nelabai mes atsakingos esam uz tai kaip ten viskas augs ir vystysis. Aisku ten nevartoji toksisku medziagu , maista gal prisiziuri bet kas liecia genetika nu tai nieko visiskai negali sukontroliuot.
Tai tas stresas nebus i nauda.
Blackblackmagic parašė:
realiai kol neteplioja, nekraujuoja, nieko laaabai neskauda tai tikrai nera ko pergyvent. Aisku ironiskai skamba is tos kuri 2 nesivystancius turejus bet realiai nu…
O kaip jūs jaučetės?
Blackblackmagic parašė:
realiai kol neteplioja, nekraujuoja, nieko laaabai neskauda tai tikrai nera ko pergyvent. Aisku ironiskai skamba is tos kuri 2 nesivystancius turejus bet realiai nu…
Ne nieko neskauda ,neteplioja , tik norėjau pastebėti ryskejima nes kai sunkiai pastojau kitaip į viską žiūrisi
Puikiausioji parašė:
Nu kam darot dar - pagavot žirniuką ir laukiat vizito, aš taip galvoju, nes kitaip stogai nuvažiuos, jaudulys gi nieko gero
Man vis dar nesitiki
todėl ir kartoju , 6-7 rytiniu buvo viskas ok ,kai beveik po 2 metų laukimo pamatai du brūkšnelius galvoji kad testai blogį nes buvau iš Lenkijos prisipirkus 10 jautrumas, į šiandien pasiėmiau sakau pasidarysiu į ten pasirodo nejautrus
Reda34 parašė:
O kaip jūs jaučetės?
kaip faina kad kas domis
negraziai pasakysiu bet kaip sudas
tik tiek kad temperaturos neturiu bet tipinis persalimas gerkle ir nosis.... vyras tai juokias sako ka reikia daryt kai blogai jauties? Myletis sake liaudiskai bet as graziau parasiau
tai matysim kaip cia vakare bus
Rožyte24 parašė:
Ne nieko neskauda ,neteplioja , tik norėjau pastebėti ryskejima nes kai sunkiai pastojau kitaip į viską žiūrisi
tai jeigu labai neramu manau kraujas aiskiau viska parodys nes su testu stebejimu tik nereikalingi nervai bet cia aisku tik man taip atrodo.
Rožyte24 parašė:
Man vis dar nesitikitodėl ir kartoju , 6-7 rytiniu buvo viskas ok ,kai beveik po 2 metų laukimo pamatai du brūkšnelius galvoji kad testai blogį nes buvau iš Len…
galvokit kad bus viskas gerai ir bus
ir geriausia neskaityt negatyviu patirciu....
Blackblackmagic parašė:
galvokit kad bus viskas gerai ir busir geriausia neskaityt negatyviu patirciu....
Ačiū
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai