Blackblackmagic parašė:
galvokit kad bus viskas gerai ir busir geriausia neskaityt negatyviu patirciu....
Pritariu! Viskas bus gerai!!!
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBlackblackmagic parašė:
galvokit kad bus viskas gerai ir busir geriausia neskaityt negatyviu patirciu....
Pritariu! Viskas bus gerai!!!
Blackblackmagic parašė:
kaip faina kad kas domisnegraziai pasakysiu bet kaip sudas
![]()
tik tiek kad temperaturos neturiu bet tipinis persalimas gerkle ir nosis.... vyras tai…
Kai imunitetas pakritęs, turėtu gerai kibti ☺️
Rožyte24 parašė:
Ne nieko neskauda ,neteplioja , tik norėjau pastebėti ryskejima nes kai sunkiai pastojau kitaip į viską žiūrisi
Tikrai neverta lyginti skirtingų testų. Jei labai norisi tai dabar tokius pacius pirkit ir kasdien ar kas antrą dieną darykit, matysis ryskejimas
Gaja parašė:
Kai imunitetas pakritęs, turėtu gerai kibti ☺️
Tikrai? Geeras nežinojau😀😀 ha nors kažkiek vilties tada😀 aš kažkodėl kaip tik atvirkščiai galvojau kad jei imunitetas prastas tai nelabai ir kibs gal
Blackblackmagic parašė:
Tikrai? Geeras nežinojau😀😀 ha nors kažkiek vilties tada😀 aš kažkodėl kaip tik atvirkščiai galvojau kad jei imunitetas prastas tai nelabai ir kibs gal…
Geras imunitetas buna atmetineja. Daznai pastojus net apserga merginos kokiom slogom ar pan., nes imunitetas pakrenta, kad neatmestų leliuko
Gaja parašė:
Geras imunitetas buna atmetineja. Daznai pastojus net apserga merginos kokiom slogom ar pan., nes imunitetas pakrenta, kad neatmestų leliuko![]()
Man taip buvo, ir ne kartą. Peršalu, o tada pastoju tą mėnesį
Blackblackmagic parašė:
Tikrai? Geeras nežinojau😀😀 ha nors kažkiek vilties tada😀 aš kažkodėl kaip tik atvirkščiai galvojau kad jei imunitetas prastas tai nelabai ir kibs gal…
as irgi po gripo is kart pastojau
Gaja parašė:
Geras imunitetas buna atmetineja. Daznai pastojus net apserga merginos kokiom slogom ar pan., nes imunitetas pakrenta, kad neatmestų leliuko![]()
Na aš su paskutiniu kai buvau apsirgus tai baigės prastai😶🌫️😶🌫️
Gaja parašė:
As pastojimo menesi herpesu sirgau, po 4 d padarius testa matesi vaiduokliukas🫣😁
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai