errnute parašė:
Kai nekyla klausimų, tai viskas ir aišku![]()
Jūs čia ką turite omenyje?
errnute parašė:
Kai nekyla klausimų, tai viskas ir aišku![]()
Jūs čia ką turite omenyje?
Vinsieriukas parašė:
Man net nekyla klausimų - skiepyti ar ne. Keista, kad apskritai toks pasirinkimas tėvams paliekamas. Aišku nesakau, kad vaiką reikia badyti visais skiepais iš eilės…
Man tai keista, kaip tevams apskritai kur nors paliekamas pasirinkimas vaiko atzvilgiu.
Gal geriau ten, kur valstybe geriau zino, ko vaikui reikia. Gal ir augina juos tegu "profai" (profesionaliai pasirenge).
Ir gal tikrai ateis diena, kai galimybei turet vaiku bus isduodamas leidimas.
Ka kvailas zmogus gali nusprest pats? O
Institucijos gal geriau zino.
BonBon parašė:
Man tai keista, kaip tevams apskritai kur nors paliekamas pasirinkimas vaiko atzvilgiu.
Ne apie auklėjimą ir kitus dalykus kalbame, o konkrečiai apie skiepus. Yra tokių tėvų, kurie pasirengę rizikuoti vaiko sveikata dėl nelabai aišku ko (kažkokio pseudoįsitikinimo ar dėl to, kad "kaimynė taip sakė"), tad jeigu konkrečioje situacijoje patys nesugeba apsispręsti tinkamai, gal reikėtų tokius dalykus tiesiog padaryti privalomus?
Šiaip man visiškai neįdomu, ką kiti tėvai nusprendžia dėl savo vaikų, tačiau aš nenorėčiau, kad šalia mano vaiko žaistų nuo pavojingų ligų neskiepyti vaikai. Ir tai automatiškai tampa mano interesų sritimi, tad, kaip jau minėjau, labai džiaugiuosi, kad neskiepytų vaikų darželiuose nebebus
Vinsieriukas parašė:
Ne apie auklėjimą ir kitus dalykus kalbame, o konkrečiai apie skiepus. Yra tokių tėvų, kurie pasirengę rizikuoti vaiko sveikata dėl nelabai aišku ko (kažkokio pseud…
skiepytas vaikas 100% neapsaugotas nuo ligos... taip kaad jokiu garantiju jog nesusirg nera.
Katiara parašė:
skiepytas vaikas 100% neapsaugotas nuo ligos... taip kaad jokiu garantiju jog nesusirg nera.
Niekas nėra apsaugotas 100%, bet tėvų pareiga yra maksimaliai apsaugoti savo vaiką (kad ir sumažinant tikimybę susirgti), o ne tai kad "jei ne 100% tai išvis nereikia"...
Vinsieriukas parašė:
Ne apie auklėjimą ir kitus dalykus kalbame, o konkrečiai apie skiepus. Yra tokių tėvų, kurie pasirengę rizikuoti vaiko sveikata dėl nelabai aišku ko (kažkokio pseud…
Jusu vaikas darzelyje su neskiepytais vaikas nesusidurs, bet ka darysite del suaugusiuju?
Aukletojos ir kitas personalas tikrai nesirevakcinuoja kas 10-15 metu (pavieniai atvejai esmes nekeicia).
Ir apskritai, kur lankosi suauge: PC, viesasis transportas, miestas, gatve, kinas, teatras, iv. pramogos vaikam, bureliai, Jusu paciu suauge giminaiciai, vaiko seneliai. Ar jie revakcinavosi? Ka galite padaryti, kad jusu vaikas butu saugus nuo neskiepytu suaugusiuju? Ka cia darysite del savo interesu?
Vinsieriukas parašė:
Niekas nėra apsaugotas 100%, bet tėvų pareiga yra maksimaliai apsaugoti savo vaiką (kad ir sumažinant tikimybę susirgti), o ne tai kad "jei ne 100% tai išvis nereik…
tikimybe susirgti tiek skiepyti tiek neskiepyti turi ta pacia. jei jusu vaikas skiepytas tai jums tada turetu buti ramu del to ar darzelyje bus neskiepytu. tiek vieni tiek kiti lygiai tokie pat ligu platintojai... nu nereikia cia puykti ant mamu kurios atsisako skiepyti savo vaikucius.
Vinsieriukas parašė:
Gerbiamoji, o Jus zinote kas yra skiepas? Kaip jis veikia organizme? Ir kas vyksta kudikio organizme suleisdus pvz penkiavalente vakcina??? O apie salutinius poveikius girdejot???
Vinsieriukas parašė:
Jūs čia ką turite omenyje?![]()
Jeigu kiltų klausimų, na kad ir toks: "kodėl kitos mamos neskiepyja", tuomet kiltų dar daugiau klausimų ir nebūtų viskas taip Jums aišku. Tai labai įdomi sritis - pasidomėkite, gilinkitės. Aš atradau labai daug įdomių dalykų vien pradėjusi domėtis skiepais. Kadangi skiepijate, tai domėkitės skiepų teikiama nauda, kaip koks skiepas veikia, kas vyksta organizme ir t.t.
Katiara parašė:
tikimybe susirgti tiek skiepyti tiek neskiepyti turi ta pacia. jei jusu vaikas skiepytas tai jums tada turetu buti ramu del to ar darzelyje bus neskiepytu. tiek vie…
Aš nepykstu visiškai, ką jos nori, tegul tą ir daro, bet man pikta kai neskiepijimas paverčiamas kažkokiu mados reikalu ir peršamas kitiems kaip kažkoks gėris...
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai