ruksti parašė:
ziogiuks ko gero mes ne viena karta trg dvare prasilenkem.jai neklystu daznai te vazinejat su vezimaiciu![]()
o jus cia gyvenat?? nu tej jauciu as viena tiek puskuoju su tacke
ruksti parašė:
ziogiuks ko gero mes ne viena karta trg dvare prasilenkem.jai neklystu daznai te vazinejat su vezimaiciu![]()
o jus cia gyvenat?? nu tej jauciu as viena tiek puskuoju su tacke
ziogiuks parašė:
tai, kad cia niekas tauragej neskirsto, kas ateina, su tuo ir dirbiesu labai BLOGA ypac teveliams, kurie aiskina vaikui, kad tau cia nieko nedarys!!! kaip tai nedarys???? cia pats blogiausias dalykas, kad taip tevai vaikams prisneka, o tu paskui ragana baisiausia, nes sugalvoji veidrodi i burna ikist, pakrapstyt, ar net pagrezt! viena motule liepe man nervus susitvarkyt, kai ji sake:"tau nieko cia nedarys'' o as sedejau ir vis kartojau: "as darysiu, as gresiu,nes reikia isimti vaistus".
nu jo,tevai nepamasto
ruksti parašė:
kas del kiselienes tai ma ji baisiai interesna,ji man nepatinka vyrui tinka.gerai kai mazoji neserga tai pasvert pamatuot tinka![]()
interesna ji ir yra
pasvet pamatuot jo,ner kas ten,bet va kai mano dicke tyri bedu su pilvu,daznai skauda,nu jai viskas ok ir viskas. tai db sakiau ziuresiu per savaitgali ir pas margi prmd jei uzeis vel
o kai dukrai israse ne tuos vaistus,ir jai plauciu uzdegimas buvo ir viskas komplikavosi,irgi blyn vos nepasiutau. israse net nepadariusi tyrimu.tad jau is jos tyrimu reikia reikalautis juodai
arba kai prasemes pas lokopeda siuntimo,sako kam jis jums,visas ok yra. nu jauciu kad ne ok. ir nebuvo ok. bet del vietu nebuvomo ir nepatekom,db mokykloj biski padirbes,s raide nesitaria gerai
ir t.t.
ziogiuks parašė:
o jus cia gyvenat?? nu tej jauciu as viena tiek puskuoju su tacke![]()
nea vyro puse gimines ten gyvena ir viena teta tavo laiptinej kaip tik sake kai matem kad vaziuoji sako turi berniuka menesiu jaunesni ir kad tu dantuku feja
ruksti parašė:
nea vyro puse gimines ten gyvena ir viena teta tavo laiptinej kaip tik sake kai matem kad vaziuoji sako turi berniuka menesiu jaunesni ir kad tu dantuku feja![]()
galesit susibekt
pulvunelis parašė:
nu jo,tevai nepamasto![]()
o kita turejau, kur nei vienos neprisileidzia, tai per gera pusmeti pasiekem, kad vienas be mamos i kabineta ieina, paciam dar ale tamponiukus palaikyt liepiu, tai vaikas pats geriausias. tada taip ir noris ta motina pastatyt ir paklaust ar jau tikrai jau as tokia isterike? o siaip stengiuos i ozius demesio nekreipt,jei iskart neina susitart, tai tam yra tevai, as nesidraskysiu.. o buna, kad tevai patys laiko prispaude ir sako, daryk jega,m nes kitaip nebus.. daug ir nuo tevu priklauso
pulvunelis parašė:
interesna ji ir yra![]()
pasvet pamatuot jo,ner kas ten,bet va kai mano dicke tyri bedu su pilvu,daznai skauda,nu jai viskas ok ir viskas. tai db sakiau ziuresiu per savaitgali ir pas margi prmd jei uzeis vel![]()
nu ji man ir sako neduok soskes kumstis geriau
ziogiuks parašė:
o kita turejau, kur nei vienos neprisileidzia, tai per gera pusmeti pasiekem, kad vienas be mamos i kabineta ieina, paciam dar ale tamponiukus palaikyt liepiu, tai vaikas pats geriausias. tada taip ir noris ta motina pastatyt ir paklaust ar jau tikrai jau as tokia isterike? o siaip stengiuos i ozius demesio nekreipt,jei iskart neina susitart, tai tam yra tevai, as nesidraskysiu.. o buna, kad tevai patys laiko prispaude ir sako, daryk jega,m nes kitaip nebus.. daug ir nuo tevu priklauso
gerai akd mano dicke eina savu noru ir nebijo
ruksti parašė:
nea vyro puse gimines ten gyvena ir viena teta tavo laiptinej kaip tik sake kai matem kad vaziuoji sako turi berniuka menesiu jaunesni ir kad tu dantuku feja![]()
a rimtai? as tai cia nelabai ka pazystu, nors jau ale 6 metai tupim. o kad dantiste, tai visi jauciu zino
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai