Aiste1559 parašė:
Vanilinis biskvitas laistytas citrinos ir cukraus sirupu, maskarpones - graikiško jogurto kremas, konservuoti persikai, šviežios braškės.![]()
Sveiki, kiokiom proporcijom darote maskarponės-graikiško jogurto kremą?
Aiste1559 parašė:
Vanilinis biskvitas laistytas citrinos ir cukraus sirupu, maskarpones - graikiško jogurto kremas, konservuoti persikai, šviežios braškės.![]()
Sveiki, kiokiom proporcijom darote maskarponės-graikiško jogurto kremą?
vileva parašė:
Labas vakaras![]()
Ganašas. Grietinėlė ir šokoladas lygiom dalim. Pakaitinti, kol ištirps šokoladas, atvėsinti iki konsistencijos, kuri bus patogi tepti. Paprastai palieku kelioms valandoms kambario temperatūroje.
vileva parašė:
Ačiū. O išplakti nereikia, kai atvės? Nes kažkaip atrodo lyg purus plaktas kremas teptas![]()
Jeigu plakti, tai siulyciau gerai atšaldyti grietinėlės/šokolado masę ir išplakti su pora šaukštų maskarpones. Maskarpone priduos purumo, minkštumo, bent man labai smagiai dirbasi su tokiu kremu.

SI.. parašė:
Jeigu plakti, tai siulyciau gerai atšaldyti grietinėlės/šokolado masę ir išplakti su pora šaukštų maskarpones. Maskarpone priduos purumo, minkštumo, bent man labai …
Grįžtu darkart ačiū pasakyti! Tikrai nuostabus kremas gavosi, dengti tortą buvo vienas malonumas, lengvai pataisoma jei ne taip užtepei. Įsimylėjau aš jį
aišku taip dailiai išlyginti nepavyko. Gal sakau reikėjo peilį lengvai vis padrėkinti, tai būtų lengviau lygynęsi?
vileva parašė:
Grįžtu darkart ačiū pasakyti! Tikrai nuostabus kremas gavosi, dengti tortą buvo vienas malonumas, lengvai pataisoma jei ne taip užtepei. Įsimylėjau aš jįaišku t…
Super.😊 O peilį reikia pašildyti, palaikant karštame vandenyje, nusausinti ir tada lyginti.🙂
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai