Kastute parašė:
Man atrodo, jau kažkada čia rašiau, jog draugė pati sau pasidaro cezarįir taip daug kartų sapnavo, kol galiausiai idealiai jį pasidarė
![]()
siaubas
Kastute parašė:
Man atrodo, jau kažkada čia rašiau, jog draugė pati sau pasidaro cezarįir taip daug kartų sapnavo, kol galiausiai idealiai jį pasidarė
![]()
siaubas
Sveikos,
na, po tokio Kastutes parasymo, tai reikia kazka parasyti apie save
Mes su dukryte jauciames gerai, spardomes, duodame apie save zinoti
vakar vakare kaip spyre man, tai net pasokau, vyras nes issigando kas man atsitiko
Sedziu darbelyje, bet taip jau nesinori man dirbti... Jau skaiciuoju dienas iki isejimo, liko 3 savaites.
Yeah!
Ieva K. parašė:
Sveikos,
na, po tokio Kastutes parasymo, tai reikia kazka parasyti apie save![]()
Mes su dukryte jauciames gerai, spardomes, duodame apie save zinotivakar vakare kaip spyre man, tai net pasokau, vyras nes issigando kas man atsitiko
![]()
Sedziu darbelyje, bet taip jau nesinori man dirbti... Jau skaiciuoju dienas iki isejimo, liko 3 savaites.
Yeah!![]()
Džiaugiuosi, kad puikiai abi jaučiatės
O man iki išėjimo liko 4 savaitės ir 5 dienos. Lygiai taip pat dienas skaičiuoju
Kastute parašė:
Nu, mamos, visai aptingot![]()
Mes čia su Auriku forumo frontą palaikom...
Greitai parašot kaip gyvenat, kaip jaučiatės? Kaip jūsų mažieji laikosi?![]()
Sveikute ,,nepyk
daug darbu užkrauna prieš atostogas ...nori išnaudoti valdžia iki kol išeisiu
Niu mažiukas nežinau kaip gyvena antra diena ramus
vos vakare pakruta ir viskas, ,šiandien varau eko ,,tai sakysiu daktarei kad paaiškintu kas yra ....nes neramu
Kaip jūs gyvenate??
mėnuo parašė:
Sveikute ,,nepykdaug darbu užkrauna prieš atostogas ...nori išnaudoti valdžia iki kol išeisiu
Niu mažiukas nežinau kaip gyvena antra diena ramus
vos vakare pakruta ir viskas, ,šiandien varau eko ,,tai sakysiu daktarei kad paaiškintu kas yra ....nes neramu
Kaip jūs gyvenate??
Manau, kad be reiklao nerimauji.
Judesiai pradedami skaičiuoti nuo 30 savaitės, tai kas vyksta iki tol (dažnesni judesiai ar pasyvesni) manau įtakos neturi ir viskas ok. Bet gydytojos būtinai užklausk, kad nusiramintum ir dar mums apšviestum po to
Sėkmės, darbuokis ir mažiau nervinkis
Labas rytas, na ir aš jau pasisakysiu jai jau liepia
Vakar darbais buvau apsikrovus, tai tik akim permečiau
šiandien irgi diena darbinga o ir mokslai mane vis labiau spaudžia, tai sukosi kaip voverė rate
Vakar per tą kruvį darbe tai net nejaučiau savo
, užtat vakare per paskaitas kaip spyrė, kad tikrai pašokau ir išgazdinau grupiokę
Vakare mažylė dar norėjo bendrauti, judėjo bet mama jėgu neturėjo tai griuvo miegot
o šiandien matyt mažylė isižeidė ir ramiai sau buna
Aliciuke parašė:
Labas rytas, na ir aš jau pasisakysiu jai jau liepiaVakar darbais buvau apsikrovus, tai tik akim permečiau
šiandien irgi diena darbinga o ir mokslai mane vis labiau spaudžia, tai sukosi kaip voverė rate
Vakar per tą kruvį darbe tai net nejaučiau savo
, užtat vakare per paskaitas kaip spyrė, kad tikrai pašokau ir išgazdinau grupiokę
Vakare mažylė dar norėjo bendrauti, judėjo bet mama jėgu neturėjo tai griuvo miegot
o šiandien matyt mažylė isižeidė ir ramiai sau buna
![]()
Nu jo, tu čia duodi... Labiau saugok save, mamyte. Kad nusivarai nuo kojų, tai nuo to niekam geriau nebus. Na, tai sėkmės ir tau darbuose bei moksluose
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai