shipra parašė:
iki penktadienio turejau jegu kaip arklystiesiogine to zodzio prasme... nesiskundziau niekuom, o dabar vsio , baigiu suluzt... visa tarpukoji, as nezinau ar cia dubuo,sako kad plecias,bet jausmas kad myniau dvirati be sustojimo , o irgi zingsniais tik maziukais einu, i vonia vos ne keturiom turejau ilipt... kazka pasilenkt paimt irgi ne rojus jau, o pokol uzdedu savo suniui pavadeli tai devyni prakaitai nubega
nes atsitupiu, tada kol uzdedu antkakli, kol pavadeli perkisu per keturias kojas, o jis malas malas is to dziaugsmo kad einam i lauka,tai ne taip lengva uzdet
![]()
Šitaip man jau gal antra savaitė... faktiškai atsitūpti ir vėl atsistoti man jau be šansų. Vakar tvarkiau šaldytuvą, tai stiklainius nuo žemės padavinėjo vyras, nes vieną pasikėliau ir jau viskas - balius baigtas.
Gal čia mes super jautrios skausmui? ot bus "linksma" tada...
Noručiuke, bet dėl apsivijusios virkštelės irgi ne visada skatina. Tiesiog per gimdymą didesnė priežiūra šiek tiek, kiek kursuose minėjo, tai vos ne kas antram vaikučiui ta virkštelė ne vietoje. Na bet gydytojai sako, gydytojai žino. Tik man toks nepasitikėjimas gydytojais kuo toliau, tuo dažniau apima - labai jau pagausėjo tų CP, skatinimų ir plyšimų...
Medicina labai jau supaprastino iš tiesų neįtikėtiną procesą - naujos, unikalios gyvybės atėjimą į pasaulį.