labas rytas, mamukai.. ;) uj kai sunerwino ta zinute is pat ryto
gal db atrodau nelabai tolerantiska ir draugiska, bet ai..
db geriu kawa ir mastau ka cia siandien nuweikus
kaip Jusu nuotaikos?
Rutelele parašė:
labas rytas, mamukai.. ;) uj kai sunerwino ta zinute is pat rytogal db atrodau nelabai tolerantiska ir draugiska, bet ai..
db geriu kawa ir mastau ka cia siandien nuweikus
![]()
kaip Jusu nuotaikos?![]()
labutis
nuotaika gera, pavasarine
mazoji siandien rami, nezadino ;) as irgi keliauaju kavos pasidaryt
kaip tu?
Kiekviena turim savo nuomone, ir pagal save gyvenam, o patarimo galime siaip draugiskai pasiklausti, o padarysime vistiek pagal save
Dievas nedave man pieningu krutu, ka padarysi, toks gyvenimas, bet stai vaikas isaugo ir su tuo pieno pakaitaleliu, kazkuom negalim skustis, nei imunitetu, nei apetitu, nei santykiu artumu, nes daug kas lemia juk vaiko imuniteta, ir maistas, ir gyvenama aplinka, ir genai, tad galima tik padekoti kad likimas duoda tai ka turi ir dziaugtis tik, maziau kreipt i smulkmenas
as tai pietus gaminu ir vezimo dairausi interenete ..as tai kitu pasisakymus paskaitau bet kiekviena auginsime kaip ismanome ir atrodo mum taip bus teisinga.kazkaip mazai galva apsikraunu .vienos maitins kitos ne.as kazkaip dabar apie tai net negalvoju .viska laikas parodys.pirmiausia dar pasigimdyti laimingai reikia.kad tureti ka maitinti
Sveikos,
kalbant apie maitinimą, tai pradžioje labai skaudėjo maitinti, nes speneliai nepratę prie tokio dalyko buvo, maitinau savo pupą 6 mėn, 3 mėn iš abiejų krūtų, paskui vienoj dingo pienukas, tai iš kitos krūties dar 3 mėn valgė. Paskui ir joje dingo, nors norėjau maitinti kuo ilgiau
Dar įdomus faktas, kad nuo 3 mėn vaikas atsisakė krūties, tai nusitraukdavau pienuką ir duodavau iš buteliuko
Tokia mano pirmoji patirtis, o kaip bus su antru leliuku - laikas parodys.
Buvau šnd pas ginę, na ir ką, šlapime acetonų rado
Kaip ir su pirmu nėštumu
Nors vandens išgeriu 2-3 litrus, bet vistiek rūgštus organizmas
Teks vėl gerti basicos arbatos, jak
Mano dukrytė šnd nesveikuoja, tai visai mažai laiko turiu prisėsti prie pc
Veroni parašė:
labutisnuotaika gera, pavasarine
mazoji siandien rami, nezadino ;) as irgi keliauaju kavos pasidaryt
kaip tu?
as gerai
jau ipratau, kad nakti normaliai nebepamiegu, wis kazko atsibundu, o kol wel imingu ir wartausi nuo wieno sono ant kito..
4wal ryto buwo (paziurejau telefone) kai mazasis musu pradejo duotis pilwe.. paskui nurimo, abudu uzmigom, matyt
ant 8 wel spragsejo man tenkojytem, rankytem.. pora dienu buwo kazko aprimes lelius.. na judesius jauciau, bet retokai ir silpnesnius, db wel lyg wiskias twarkoj
Rutelele parašė:
as geraijau ipratau, kad nakti normaliai nebepamiegu, wis kazko atsibundu, o kol wel imingu ir wartausi nuo wieno sono ant kito..
4wal ryto buwo (paziurejau telefone) kai mazasis musu pradejo duotis pilwe.. paskui nurimo, abudu uzmigom, matyt
ant 8 wel spragsejo man tenkojytem, rankytem.. pora dienu buwo kazko aprimes lelius.. na judesius jauciau, bet retokai ir silpnesnius, db wel lyg wiskias twarkoj
![]()
mano irgi pora dienu jau ramesne, retii judesiai,
bet kai tik sunerimstu, ar viskas gerai, pabeldena
Veroni parašė:
mano irgi pora dienu jau ramesne, retii judesiai,bet kai tik sunerimstu, ar viskas gerai, pabeldena
tai tu mergytes lauki?
warduka sugalwojot gal jau?
Rutelele parašė:
tai tu mergytes lauki?warduka sugalwojot gal jau?
![]()
taip, mergytes
MB patinka tik du variantai - Gabija ir Emilija, man irgi grazu, bet gasdina, kad labai jau populiarus vardukai paskutinius 10 m
Veroni parašė:
taip, mergytesMB patinka tik du variantai - Gabija ir Emilija, man irgi grazu, bet gasdina, kad labai jau populiarus vardukai paskutinius 10 m
![]()
![]()
Nu musu isrinktas irgi gan populiarus skaitosi, bet mums visai nei motais...
pvz mes su vyru nei vienos kitos Ugnes nepazistam ir isvis nematom problemos, kad tas vardas yra tarp populiariausiu ar dar ten kur...
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai