ewelucin parašė:
o gal kita krata ir nuo kebabo pakils na mano daktare sake kad nuo pieno labiausiai kyla rugstis
![]()
su simtadieniu tave mamyte!
ewelucin parašė:
o gal kita krata ir nuo kebabo pakils na mano daktare sake kad nuo pieno labiausiai kyla rugstis
![]()
su simtadieniu tave mamyte!
Mamyte gruodis parašė:
as tik ka namo gryzau is darbo o mamytes jau visos issilaksciusios![]()
![]()
![]()
Jo,as jau tuoj vaziuosiu pas savo princo mama
mano ponas Trakuose sodyboj zvejoja,o as varau pas jo mama Vilniuj
wildaiva parašė:
Pas mus 3 jau dienos ner karsto vandens,tvarko kazka cia idiotai...Tai noriu maudytis zmoniskai![]()
Nepavydziu
Smice parašė:
Nepavydziu![]()
Nu zinok,kaip akmens amziuj
rytais tekdavo sildytis vandeni ir plaut galva,o vakarais i vonele pasisildyt apsipraust
ewelucin parašė:
na taip ir karvutespienukas nepasterelizuotas ir turi daugiau vitaminuas kai uzaugau prie karves spenio tai man tik karvutes pienelis pas mociute yra sk…
Aš net pavydžiu, tu labai šeimyniškas žmogus, su ledais man nekas gautus, jaučiu
Mamyte gruodis parašė:
mano vyras man saslykus kepa!![]()
Labux , kaip fainiai....niam, gers vyruks, mane nusivedė į kavinę,sakė galiu kašio pabaigą pamatyt..nes jau tokia visa po darbų aprūgus buvau
Smice parašė:
Ne as tai nebijau, nu vietiek manau is pardos ne toks pienas koks tiesej is karves, juk ten skiestas vandeniu... Tiek to pieno ten ir yra![]()
aš tik pirktinį, nuo tikro alergizuoja dažnai...bet va kefyras ir rugpienis yra pasaaaaka
Smice parašė:
Ka mamytes veikia?![]()
aš po kavinukės..privalgius skaniai, deserto lengvo..db labai "įnirtingai" kaši žiūriu
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai