2015.03.02 17:04 (prieš 11 m.)
AuReLiJa J parašė:
Kokiu kosyciu duodate vakarienei? Ir maždaug kelinta? Mes pvz einame miegoti 22val,kelinta val nebūtų vėlu dar? Na nenoriu apkrauti skranduko
Pasiūlau ~19 val., nes minga ~23-24 val., bet nelabai jis nori. Pienukas dar geriausias reikalas.
Liepinukas89 parašė:
O kaip jus ,ar vis dar naudojat vitamina D ?
Man tika paskambino musu Lietuviu daktare,sake greitu laiku bandysim ji nutraukt i…
Nuo trečio mėn. tik žuvų taukai.
kakava2 parašė:
mes vis apie vaikucius, o kaip mamytes gyvena?
1. ar buna kad svelniai tariant nelaiko nervai? zinau kad mes visos supermamos, be…
Dar nebuvo taip, kad išvestų iš kantrybės. Esu nusiteikus taip, kad jis zirzia ne norėdamas mane sunervinti, o tam yra priežastis ir tuomet kitaip žiūriu į situaciją. Sveriu 50 kg kaip prieš gimdymą, svoris nukrito per pirmą mėn. ir kad kiek bevalgyčiau neauga, tad pradėsiu lankyti sporto klubą. Vieną vakarą ir vienąkart pietų su tik mergaitėmis - privalu.
O šiaip visur su Augustu - vaikas nėra kliuvinys gyventi aktyvų socialinį gyvenimą.
Claudia. parašė:
Sveikos,
Keliasi 9-9:30, eina miegoti 23-24 val., o dienos ritmas priklauso nuo to ar tą dieną einam į baseiną, ar į yamaha, ar dar kur, ar liekam namie. Šiaip sakyčiau, kad gal pas jus dantukai klibina reikalus.
Gretukee parašė:
kiek jusu leliukai miega i diena kartu?
1-2 kartai max.