Agnyttaa parašė:
na man rytoj terminas 23diena einu pas savo daktara. pagal juos yra viskas gerai, bet vistiek labai pergivenu, vaikelio judesius jauciu bet labai retai.
Agnyttaa parašė:
na man rytoj terminas 23diena einu pas savo daktara. pagal juos yra viskas gerai, bet vistiek labai pergivenu, vaikelio judesius jauciu bet labai retai.
Snd ir mes buvom pas gyd. naujenos tokios kad sekantis susitikimas 28 liepe laukti leliukas isitaises jau tvirtai... bet jau cia nuo leliaus tik priklausys kada sumastys ateiti...tik baisei nenoriu kad baigtusi skatinimu....lakricio 5 d. Jau draugam ir giminem senei pasakiau kad neskambintu ir nenervintu kausimais sakiau as kaip dramblys nesiosiu du metus...
griteee parašė:
Snd ir mes buvom pas gyd. naujenos tokios kad sekantis susitikimas 28 liepe laukti leliukas isitaises jau tvirtai... bet jau cia nuo leliaus tik priklausys kada su…
Mano irgi jau įsitaises,bet nieko nevyksta jeigu iki penktadienio nepagimdau penktadienį guluos į ligonine ir kiek supratau jeigu per savaitgali ir tada negims tada jau pradės skatinti
greta4321 parašė:
Mano irgi jau įsitaises,bet nieko nevyksta jeigu iki penktadienio nepagimdau penktadienį guluos į ligonine ir kiek supratau jeigu per savaitgali ir tada negims tada…
Mes dar turim laiko sekmadieni terminas labai tikiuosi kad iki to laiko issiruos damute visi labai laukiam bet jau ten silta ir saugu tai neskuba....sakau tik labai noriu kad kaip nors pati issikrapstytu...
Sveikinu visas mamytes ir ju mazylius prisijungusius prie zmoniu klubo!
Sakykit mamos ar labai daug tyrimu jusu mazyliui daro daktarai? Nes mus asmeniskai tai tampo ir tampo tai tas tai anas jiems nepatinka, o poto pasirodo viskas gerai , tik mane sunervuoja
daktaru milijonas ir kiekvienas su savo ''nuomone''
Vyras juokiasi, kad cia jie mus specialiai laiko, nes palata mokama
almitaaa parašė:
sveika o kaip patikrina vandenu spalva?ehoskoppu?
Tikrai ne
kieki echoskopu, o spalva ant kedutes... nera is maloniuju proceduru. Siandien man tikrino. Tai kraujuot pradejau. Bet sake tai normalu
brigusia parašė:
Sveikinu visas mamytes ir ju mazylius prisijungusius prie zmoniu klubo!![]()
Kadangi guliu jau antra savaite tai turejau palatos drauge, jai penktadieni cp dare. Siandien jau isleido. Siaip nezinau tiksliai ka dare, bet irgi skundes kad tampo ta vaika. Tai gelta, tai klausa, tai islauzo ten visa apziuret ir t.t. tik kazkaip pas ja viskas tvarkoj buvo
J.Vaida parašė:
Tikrai nekieki echoskopu, o spalva ant kedutes... nera is maloniuju proceduru. Siandien man tikrino. Tai kraujuot pradejau. Bet sake tai normalu
Kaip patikrina gali papasakot
nes gali būti,kad ir man ryt tikrins tai noriu žinot ko laukt
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai