Wiikutė parašė:
Ir as girdejau,kad ir nuo dvieju sav.Net ir rekomenduojama bandyti duoti dvi savaites,jog gal tai vienkartinis "blogumas"Man su dukra buvo problemos,irgi niekaip ne…
Na visko gi buna su taisvaikuciais ...
Wiikutė parašė:
Ir as girdejau,kad ir nuo dvieju sav.Net ir rekomenduojama bandyti duoti dvi savaites,jog gal tai vienkartinis "blogumas"Man su dukra buvo problemos,irgi niekaip ne…
Na visko gi buna su taisvaikuciais ...
Colliukke parašė:
Na visko gi buna su taisvaikuciais ...![]()
Oi dar kiek bus
mes tai Nan naudojam nes gydytoja sake kad yra artimiausias mamos pienui. kazkiek atpila, bet mano pirmas irgi atpylinėjo. žiūrėjo tada ir gastroenterologas tai sake kad normalu tie atpylinejimai ir kad sulaukus puses metu turetu mazet atpylimai, taip ir buvo
o dabar bus matyt. nu mamytes tikekimes, kad pradejus valgyt ivairesni maisteli baigsis visos bedeles su viduriukais ir skrandukais. bet dantys prades dygt...
giedrim parašė:
mes tai Nan naudojam nes gydytoja sake kad yra artimiausias mamos pienui. kazkiek atpila, bet mano pirmas irgi atpylinėjo. žiūrėjo tada ir gastroenterologas tai sak…
Tai va,kad viena dziaugsma keicias kitas ;)
Colliukke parašė:
O jus dar su kepuryte miegat? Ir bunat visa laika?![]()
lauke tai su kepuryte.
OlgaVan parašė:
lauke tai su kepuryte.
Ai lauke tai joa. Mes su dviem bunam
KristinaGau parašė:
Mišinukai buvo keičiami pasitarus su gydytoja. Kadangi dėl susiklosčiusių aplinkybių pienas dingo po poros savaičių teko pradėti maitinti mišinukais. O ir maitinant…
na gal cia isties kiek daktaru tiek nuomoniu... Nezinau kaip daktarai gali taip daznai keisti.. Mano daktarai tik antra misinuko rusi dabar paskyre..turim panasiu bedu..
giedrim parašė:
O mums va kita bedele prasidejopimpaliukas paraudes ir bega baltos isskyros. Nu zodziu...nera ramybes
Kreipkis pas gydytoja kuo skubiau.Greiciausiai uzdegimas,ir gal skauda maziukui.Mes kaip tik penktadieni pas urologa buvom,ir teiravausi,ar reikia berniukui atitraukti odele,tai bent sis urologas rekomendavo lengvai atsmaukti odele.Net neatsmaukti,bet atitraukti kiek eina.Svelniai ir apiplauti.Kiti daktarai neleidzia.Bet va drauges berniukuio buvo irgi paraude,uzpuliavo.Greiciausai ir jusu papuliave,tai drauge gavo velniu,kodel neisplauna.Tai kalio permanganate mirke,ir kazkokius vaistukus gere.Be to,jos berniukas buvo 4 metu,tai net bijojo vaikas sysiuka daryt.Sekmes.
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai