vaiva.cep parašė:
Tikrai gerulis pediatraspaprastai ir aiskiai viskas
![]()
As tai linkus jo patarimais vadovautis, nes ziuriu musiske periatre grybauja visiskai jai ko uzklausi
vaiva.cep parašė:
Tikrai gerulis pediatraspaprastai ir aiskiai viskas
![]()
As tai linkus jo patarimais vadovautis, nes ziuriu musiske periatre grybauja visiskai jai ko uzklausi
boushe parašė:
As tai linkus jo patarimais vadovautis, nes ziuriu musiske periatre grybauja visiskai jai ko uzklausi![]()
O pas ka ir kur lankotes? Ziuresiu ka mano antakalnio poliklinikoj 25d sakys kai TA Jonas eis
vaiva.cep parašė:
O pas ka ir kur lankotes? Ziuresiu ka mano antakalnio poliklinikoj 25d sakys kai TA Jonas eis![]()
mes centro poliklinikoj kalinausko g.
ikiso mum jauna daktare, galvojau geriau bus naujos zinios sviezios......bet po paskutinio pasakymo kazkaip blin
vaiva.cep parašė:
O pas ka ir kur lankotes? Ziuresiu ka mano antakalnio poliklinikoj 25d sakys kai TA Jonas eis![]()
Pas ka lankotes?
boushe parašė:
mes centro poliklinikoj kalinausko g.ikiso mum jauna daktare, galvojau geriau bus naujos zinios sviezios......bet po paskutinio pasakymo kazkaip blin
![]()
Jei nepaslaptis, pas kuria gydytoja?
boushe parašė:
mes centro poliklinikoj kalinausko g.ikiso mum jauna daktare, galvojau geriau bus naujos zinios sviezios......bet po paskutinio pasakymo kazkaip blin
![]()
Tai gal tiesiog pakeiskit pediatre?
ksiusa parašė:
Pas ka lankotes?
Golubovskaja, daug nesirinkom sesute pasake kad pas sita gali uzrasyt
vaiva.cep parašė:
Tai gal tiesiog pakeiskit pediatre?
Teko but kai musu atostogavo. Visai faina tokia.
arbuzaite parašė:
Jei nepaslaptis, pas kuria gydytoja?
Asovskaja berods
nepamenu tiksliai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai