eveliutea parašė:
Gal yra mamyciu, kurios savo "papinukus" ismoke uzmigti be kruties? Anksciau aptartus budus bandziau - nei soske, nei sotesni pietus ar vakariene, nei pieno buteliu…
Na o aš pasidaviau ir drastiškai nutraukiau. Suretint nesugebėjau, o labai vargino kas valandą čiunkinimas naktį ir beveik taip pat dažnai dieną, nes speneliai baisiai jautrūs, o jis tamposi, ramiai neišbūna. Bandžiau sūrius spenelius padaryti, paskui rūgščius, vis tiek reikėjo jam jų. Tai pleistrus užsiklijavau ir rodžiau, kad nebėra. Tai jau 6 naktys ir septinta diena be mp. Viskas ok, tik užmigdyti sunku, todėl jei niekur nereikia važiuoti miego laiku (nes mašinoj tai užmiega), lieka tik vienas miegas. Ir kas keisčiausia, kad krūtys nesprogo nuo pieno, tik po dviejų parų šiek tiek tempė, nors nebuvo kietos, tai truputį nusitraukiau ir viskas. Tai gal iš tikro pastojus sumažėja pieno...
Su pirmu ir aš penkis mėnesius kasdien vėmiau ir labai bloga buvo, atrodydavo, kad kažkokiam juodam debesy sėdžiu. Dabar nežinau kiek man savaičių, pagal mėnesines 7 sav, bet paskutiniais mėnesiais jos nereguliarios buvo, tai gali būt kitaip, o pas gydytoja tik gruodžio gale. Tai kol kas su šituo pykinimu gyvent galima, stengiuos vis prisiverst ką kramsnoti ir gerti, tada tik lengvas šleikštulys būna. Tai nežinau, ar dar ne laikas rimtam blogumui, ar jau irgi galiu tikėtis lengvesnio nėštumo
Tik ar šitaip nepriaugsiu 25kg... sunku būtų.