Mamytes, nebesuprantu kas vyksta su suneliu mano, valgo dazniau nei kas valanda, verkia kol neduodu valgyti mum jau menuo ir 1 diena, atpilineja, svorio priaugo virs kilogramo, daznai atpila ir sleikstisi pavalges, vakare verkia, riecia kojytes lig ir, sianakt buvo vos ramiau, bet daznai kelesi valgyt, dabar diena irgi verkia, isitempes visas, tai cia pilvas? Siandien valgiau 7 grudu kose, banana; pietums virti ryziai su morkom ir kiauliena( ale plovas virtas be padazo), inka kava su ryziu pienu ( siandien ismeginau) ir sausainiai be glitimo; ir dabar pries maitinant burokeliu sriuba su saukstu paprasto jogurto be laktozes. Daviau colinox lasu bet nedaug nes sleikstisi, dabar vel neramus po kruties ir vel valgo ale toliau...man paciai pabucia pilva, bet man taip visa gyvenima, nuo bet kokio maisto...o dabar daugiau buvau pavalgiusi miltiniu sausainiu, dziuvesiu, gal ta kava inka netinka nors siandien tik bandziau...musu gydytoja serga, nera ko klausti kas darosi leliukui...bet neramus jau savaite kokia :/ ai ir tustinasi retai ankaciau2 paras nedare tada padare daug ir vel para nesitustina
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus