Ineciukass parašė:
Tutti Bambini Riviera
O kur pirkote?
Ineciukass parašė:
Tutti Bambini Riviera
O kur pirkote?
Mes su vyru galima sakyti "alpstam" dėl stokke xplory. Seku jau kelis mėn. padėvėtą nusipirkti, nes kainos jų tikrai kandžiojasi, bet nelabai koks variantas geresnis išpuola... Nes dar aišku reikalavimų turime krūva, kokia turėtų būti komplektacija vežimėlio. Kažkodėl kiti vežimėliai mūsų visai netraukia
Laurazija parašė:
Mes su vyru galima sakyti "alpstam" dėl stokke xplory. Seku jau kelis mėn. padėvėtą nusipirkti, nes kainos jų tikrai kandžiojasi, bet nelabai koks variantas geresni…
Tai pries pora savaiciu buvo babycity nuolaida Stokke produkcijai apie 30 % kainos buvo kaip nauduotu geru, arba siulau Lenkijoje pasiziuret mes pirkom nauja visa komplekta uz labai gera kaina.
Egliuxxx parašė:
As pati turiu x move, man patinka. Tai jei 9 aukste gyvenate, tai turbut yra ir liftas, tai manau svoris nelabai ir svarbus turbut
patogus jis? manevringas? nes parduotuvej jie visi taip atrodo, o kaip isties yra tai tik praktika pasako.na zadu ratu netampyti, laikyciau masinoj bagazinej, o liftas tai yra, bet tip top 60cm, kazi ar itilpsiu su visu.
Laurazija parašė:
O kur pirkote?
Internetu as pirkau
Ineciukass parašė:
Ar jums yra paskirtas glikozes tyrimukas? Gal kuri ji turejote jau? Ka ten daro? Ilgai uztrunka?
man pirmadieni paskirtas bet cia uzsieni daro kitaip nei lietuvoj kai pirmos dukrytes laukiaus tai negalima buvo valgyt reikejo atsinest i ligonine gliukozes ir citrina ten sumaise isgeriau tada krauja paeme dabar reikes atsivesti energetinio gerimo isgerti ir ims krauja.... bet si kart dar 3 dienos pries tyrima reikes sveikiau pasimaitint sake daktare
sapnu_gaudykle parašė:
Idomu, kad neirasete garantinio aptarnavimo laikotarpio ir salygų i si sarasa, manau šis punktas irgi labai svarbus. Nes vezimelis kaip ir kiekvienas daiktas gali s…
Ta vaikubaze.lt yra individuali veikla, idomu, kaip ten su garantija, jei bankrotas ar pan... Lyg ir neradau, kad LT dar kas nors siuos vezimelius pardavinetu... Gal kas zinot, kaip tokiu atveju buna?
augustina26 parašė:
man pirmadieni paskirtas bet cia uzsieni daro kitaip nei lietuvoj kai pirmos dukrytes laukiaus tai negalima buvo valgyt reikejo atsinest i ligonine gliukozes ir cit…
O kur tu gyveni? Man nieko visai nesake, kad ka reikia atsinesti. Ir net nepasake, jog buciau nevalgius... Nu zodziu. As gyvenu uk
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai