Stacy parašė:
Skalbti, taip viska skalbiau su vaikiskais milteliais, bet lygint...nieko nelyginau nei su pimagime, nei dabar nelyginsiuBobuciu pramanai, nei alergiju turejom,…
Na as manau lyginti reikia,nes juk nevirinam tu rubeliu,o max 40laipsniu skalbiam,tai lyginant daugiau zusta manau visko:)na man nera sunku ,tai as susilyginau isplovus viska
[email protected] parašė:
as jauciu malonuma savo pupytes rubelius lygindama man kazkokia palaima o ne del to kad cia butina.. bet norisi viska padaryt kuo geriau ir seip jau labai laukiu ta…
As lygiai taip pat, jauciu malonuma lygindama ir lankstydama, dėliodama mažojo rūbelius dienos metu to nedarau, džiaugiuosi geru oru, bet vakare pries miega mane tai tiesiog nuramina
Inga.Ste parašė:
O kokiu budu galima saugotis? Jei belsis leliukas anksciau manau nieko nepadarysi![]()
Savo atveju išėjau atostogų anksčiau laiko. Pirmo nėštumo atveju tiesiai iš darbo į gimdymo namus... kaip bebūtų darbe patyriu stresą... na, teko pamiršti ir mylimukus su vyru... dažniau pas gydytoją lankiausi... mažiau keliavau...
paberze parašė:
Na as manau lyginti reikia,nes juk nevirinam tu rubeliu,o max 40laipsniu skalbiam,tai lyginant daugiau zusta manau visko:)na man nera sunku ,tai as susilyginau ispl…
max 40 laipsniu? pas mane skalb masinoj yra toks sensorius su programom, patalynei, labai purviniems, vilnai ir pan ir yra grynai programa vaik rubeliams tai kai ja pajungiu skalbia 90 laipsniu, o skalbimas vyksta apie 2.5 val cia skalbiu bodziukus ant sitos programos
Merginos, gal ir labai kvailai nuskambės, bet gal galėtumėt pasidalinti, kokie jums pojūčiai būna per paruošiamuosius sąrėmius?.. nes man vieninteliai skausmai, tai retkarčiais užeinantis spazminis skausmas pilvo pačioje apačioje (labai panašus į mėnesinių skausmus, bet taip dažniau būna, kai labiau pavargstu ir padirbu), arba labai žemai dešinėj pusėj, gydytoja sakė kad ten raiščiai ir jie tempiasi, bet tas skausmas dešinėj pusėj apačioj labai stiprus būna, duriantis toks ir gan dažnai jis man kartojasi nuo pat pradžios nėštumo, gydytja vis nuramina, kad nieko ten rimto, tai taip ir nežinau, kokių dar skausmų ir kur laukti, nes nieko kito išskyrus to "raiščių tempimo" nejaučiu (bent jau gydytoja taip teigia).
Nors kai buvo pajungę aparatą tonų klausimui ir mano "veiklos" matavimui, sakė, kad aparatūra rodo sąrėmius ir gimdos susitraukimus, nors aš nieko nejaučiau
tiesiog_ parašė:
Merginos, gal ir labai kvailai nuskambės, bet gal galėtumėt pasidalinti, kokie jums pojūčiai būna per paruošiamuosius sąrėmius?..nes man vieninteliai skausmai,…
Pvz man buvo pirmi paruosiamieji 4 val ryto, pabudau nuo veriancio nugaros skausmo, pilvo tempimas lyg per mm. Bijojau net pajudet, jausmas buvo lyg kieto reikaliuko noreciau.. pasimeciau , bandziau I verkt bet net nepavyko, smegenis atsijunge pabandziau pasivaiksciot ir po kurio laiko lyg niekur nieko praejo... o truko viskas apie 1-2 val. Butu baigesi greiciau manau, bet vietoj to kad kelciaus prasijidint ,nusprendziau gulet ir nejudet
olgakond parašė:
Sveikos!jums jau greitai,o man tik liepos 26:))
Man liepos 28d
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-liepos-menesio-zirniukai-10