eglytelyte parašė:
Nu va, jau be dančio. Išrovė. Sakė pūlinys nemažas buvo ir gerai padariau kad pasiryžau traukt nes kito varianto ir nebuvo.
Na wa.o po gimdymo susitvarkysi toliau
eglytelyte parašė:
Nu va, jau be dančio. Išrovė. Sakė pūlinys nemažas buvo ir gerai padariau kad pasiryžau traukt nes kito varianto ir nebuvo.
Na wa.o po gimdymo susitvarkysi toliau
BigIdea parašė:
Merginos gal kuri turejo isidejus harmonine spirale? ar bent jau ketina detis?
Ar priaugot svorio? Koks salutinis efektas pasireiske?
As turejau ta mirena,ir man istikruju labai nepatiko.Ispradziu kelis menesius tepliojo vos nekasdien,o paskui lyg ir susitvarke sites,bet tenais buvo sausra kaip saharoj ir jokio geismo,vyro galejo ir nebebuti.
Inga.Ste parašė:
Man liepos 11d bet vargu ar sulauksiu sianakt vel uzejo saremiai ir dabar maudzia pilvo apacia nors dar tik 35 sav tikiuosi dar truputy palauks mano Meile
Ir mūsų lėlytės 11 turėtų būti gimtadienis, bet kasdien gimda susitraukinėja. Nuo spaudimo šiandien atrodo net kažkiek pateka, o galvytė jau mėnuo kaip žemai taip kad kažin kaip bus
oj kad būtumėm daktarės tai žinotumėm kada jau sunerimt, o kada tik atlaikyt simptomus iki atėjimo
gintarineg parašė:
Ant nugaros net ir nelabai gerai.O kad leliukas zemai nera nieko peranksti,jai isnesiotas gi![]()
O kodel ant nugaros nelabai gerai?
Man taip net patogiau nei ant kairiojo sono kaip rekomenduoja.
st vilma parašė:
O kodel ant nugaros nelabai gerai?Man taip net patogiau nei ant kairiojo sono kaip rekomenduoja.
![]()
Nu blin db nepamenu tiksliai,sake man klinikose bet pamirsau.Bet as pati irgi daznai paguliu ant nugaros nes tuos sonus tikrai kartais paskausta...
laureetea parašė:
Baltas pavydas ima del tų, kurioms paruosiamieji ar kamščiai einao man viena vakarą vos pamaudeno ir tuom pasibaigė... Nelabai noriu iki liepos 29 nešioti, nes…
tikrai nepavydėkit, nes kai suspaudžia tai nieko nebesinori
Egliuxxx parašė:
MANO zirniaus galvyte jau zemai ir ciuopiasi pirstais jau nuo 30tos savaites, bet dar vaikstau. Ir net nezadu dar gimdyti![]()
mano mergina irgi labai zemai nes daug judu gulet sunkiai
nors man jau tai uzdraude senai
mano terminas liepos d. bet tikrai bus anksciau pagimdziau 10d anksciau manau ir si mazyle ilgai neuzsibus
s.bartuseviciute parašė:
Kiek skaitinejau ir domejaus tai jei jis be krauju tai taip. Nors pamenu kazkuriai kamstis isejo lyg 20kazkelintoj savaitej tai matyt klaidinancia informacija prika…
man kai isejo kamstis lygiai 2 sav ir tada pagimdziau bet po kamscio isejimo 2 sav kankino zalsvos isskyros ir tai 1 prasideja skausmai ir tik veliau vanduo nubego
gintarineg parašė:
Nu blin db nepamenu tiksliai,sake man klinikose bet pamirsau.Bet as pati irgi daznai paguliu ant nugaros nes tuos sonus tikrai kartais paskausta...![]()
Zinau kad gulint ant nugaros gali dusinti mamyte, bet kad vaikuciui kas butu negerai tai negirdejau
st vilma parašė:
O kodel ant nugaros nelabai gerai?Man taip net patogiau nei ant kairiojo sono kaip rekomenduoja.
![]()
nes visas svoris uzspaudzia tusciaja vena, kuria kraujas grizta atgal i sirdi. tad mamytei (o tuo paciu ir leliukui) gali pasireiksti silpnumas ir gali tiesiog nualpti mamyte.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai