Ausrytee1 parašė:
Nu va, pasiskambinau gydytojai, tai mums netgi vitamino D perteklius. Kad drėgsta kojytės ir rankytės - ir dėl pertekliaus taip būna. Sakė iki vasaros nutraukt vita…
Na gerai kad padare visgi.
Ausrytee1 parašė:
Nu va, pasiskambinau gydytojai, tai mums netgi vitamino D perteklius. Kad drėgsta kojytės ir rankytės - ir dėl pertekliaus taip būna. Sakė iki vasaros nutraukt vita…
Na gerai kad padare visgi.
paulee parašė:
Man su pirmagimiu leido pradet bulve/morka duot ragaut nuo 5men ir iki 6men po biski didint. O tada nuo 6men dar ir grudines koses leido prijungt
Mano kolege vakar dave sunui morka 1k, uz 1 sav jam 6 men. Visa nakti praklyke, visai nesuvurskino.. nebezino ka daryt
Ausrytee1 parašė:
Drėgsta delniukai ir pėdutės. Plius pastebėjau, kad ir pakaušis plikas, lyg ir karts nuo karto patrina galvytę miegodama. Kažkaip jau visi požymiai negerieji... :(…
O po kiek lasu duodavot?
_Brashke_ parašė:
Tai pasiule duot kosiu kai bus 5 men?
Pasiule dar greiciau ju duot
uz 2-3 savaiciu. Pirma diena sauksteli, paskui tris, paskui penkis. Teks nusizengti gydytojos rekomendacijom, nes iki 6 menesiu neketinu duoti. PSO pasitikiu labiau nei gydytoja.
Sanga parašė:
Mano kolege vakar dave sunui morka 1k, uz 1 sav jam 6 men. Visa nakti praklyke, visai nesuvurskino.. nebezino ka daryt![]()
Aš esu skaičius, kad morkų dažnai nesuvirškina mažiukai
maja_r parašė:
O kiek per si menesi priaugo svorio Urte?
550 gramu. Ji tik pirma menesi daug priaugo, o toliau po 500-600 gramu per menesi. Bet, as nesijaudinu del to, nes pieno tikrai pakanka.
Sanga parašė:
Atgal rieciasdel tonuso o i prieki nes nori
![]()
Kleckiuk parašė:
Čia atgal rietimasis ar ne?![]()
maniške irgi taip daro, bet aš galvoju, kad jau norisi nuo nugarytės ant pilvuko verstis. nes taip stengias..
meskiukas123 parašė:
maniške irgi taip daro, bet aš galvoju, kad jau norisi nuo nugarytės ant pilvuko verstis. nes taip stengias..
Gali būti, bet taip išsiriečia kartais... Sakau gal ir mes turim problemų su tonusu, bet gydytoja gal pastebėtų, ar ne?
Mamytes viskas cia gerai. Jus perdaug visko bijot. Mano sese pries metus nuejo pas tokia daktare,kad net tyrimu nepadarius ji jai pasake, kad jos vaikas su protine negale. Tiek ivare streso....
Galiu pasakyti kas netingi tas ir sneka ,kas i galva sauna. Tegul rieciasi tie leliukai. Mano ir taip daro ir man tinka:). Dar nesivarto o tuoj 5men ir kas cia tokio.
Ne visi vienodi. Nurimkim ir dziaukimes kol jie mazi.
Tikrai buna visko, bet Jus tada jau pastebetut.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai