Ausrytee1 parašė:
Sveikos,
Is kur eme? Venos? Rankytes?
Ausrytee1 parašė:
Sveikos,
mlg1 parašė:
Sveikit greiciauzinau, kad sunkus metas jums dabar ir ka isgyvenat (mano kudikelis del kitu priezasciu savaite intensyvioj gulejo), bet bronchiolita…
Ačiū. Taip, kad ir kaip sunku, tą pozityvą reikia išlaikyti. Tada ir sveikimas spartesnis. O pienelis ir man buvo dingęs - traukiau kaskart vis mažiau kol galiausiai per
5val tik 20ml pritraukiau. Bet tada susiėmiau, pagalvojau, kad dabar tai mažyliui ypač reikalinga, turiu kažko imtis. Tai vis prašydavau gydytojos leisti palaikyt prie krūties, kad ir nežįsti (nea tam neturėjo jėgų), o tik taip pabūti prie kūno. Stengiausi valgyti daugiau (nors apetito visai nebuvo, atrodo nuo visko pykina), ilsėtis. Ir pienelis sugrįžo pas mane. O šiaip tai nuotaikos jau geros, nors plaučiai dar neišsivalę, bet matau, kad jau stipriai sveiksta. Laimingas vaikiukas sugrįžo pas mane. Ir mamytės ir vaikai labai stiprūs, kai to reikia. Ačiū už palaikymą darkart. Jums taip pat linkiu greičiau išeiti iš tų zarazų rato
O tikėkimės su pavasariu ateis ir sveikas metas mūsų mažyliams
Sanga parašė:
Iš venos,rankytės.
Ausrytee1 parašė:
Iš venos,rankytės.
O kodel jums dare? Parasykit kokie bus rezultatai.
Sanga parašė:
Mano irgi taip raitos bet kinezeterapeute man neleido taip leisti jai. Sake paskui vaikai taip ipranta ir tingi tiestis. Liepe glaust nugara prie saves kad tiesi bu…
O musu kineze kaip tik patare laikant nusukus nuo saves nugaros tiesios nedaryt ir kad truputi i prieki palinkes butu, nes pas vyruka nugara labai isitempus
cia gal labai priklauso ir nuo paties vaiko bukles
laukinuke6 parašė:
Labas rytas,
Nelinksma, sveikit
vapa parašė:
mamos, ar planuojate skiepinti nuo roto viruso?
Mes skiepysim. Antro menesio vizito metu eisim ir gaus skiepu. Tuos kur priklauso 2 menesi ir plius roto. Tai nerimauju truputi kaip pernes juos
vapa parašė:
mamos, ar planuojate skiepinti nuo roto viruso?
Ne
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai