zmama parašė:
Mamytes kurios maitinat PM po kiek ml suvalgo vaikiukas?
Mano suvalgo po 120ml, kartais tik 90ml, bet valgo 7-8 kartus.
zmama parašė:
Mamytes kurios maitinat PM po kiek ml suvalgo vaikiukas?
Mano suvalgo po 120ml, kartais tik 90ml, bet valgo 7-8 kartus.
maja_r parašė:
Norejau paklaust, kurioms buvo per nestuma atsiradus ta juostele tamsi per pilva (linea nigra, nezinau, kaip lietuviskai verciama), ar jau pranyko? Gal kazka daret…
Pas mane vis dar ruda autostrada per visa pilva ir nepasakyciau, kad labai sviesetu
maja_r parašė:
Norejau paklaust, kurioms buvo per nestuma atsiradus ta juostele tamsi per pilva (linea nigra, nezinau, kaip lietuviskai verciama), ar jau pranyko? Gal kazka daret…
Mano irgi dar tikrai ryski. Nemanau, kad reikia kazka daryti. Skaiciau, kad per puse metu pati isnyks. Tai dar laukiu
Baltėja parašė:
O mes ja 5 paros kaip nesitustinam. Lyg ir jauciasi iprastai tik kad pilvuka vis dar pucia labai, bet jau tai tesias 2.5men, geriam sab simplex...nezinau ka daryt, …
Mums daugiau nei savaitę nebuvo kakojęs - rekordas, buvo tik įsiperdęs. Šiandien pakakojo, bet labai negražiai, žaliai ir skystai. Be espumizan neišsiverčiam, labai daug bezda ir smardžiai. Bet taip jaučiasi jis gerai, tik tas kakutis visą laiką ne koks...
maja_r parašė:
Matosi ir pas mane ji dar.
maja_r parašė:
Man irgi strijų nepaliko,o linea negra liko. Girdėjau,kad po pusmečio dažniausiai išnyksta..
Sanga parašė:
Nezinau, mano ir ne po maisto bet taip jau visa laika kosteli ir nieko. Nezinau, jei bendra savijauta gera, temperaturos nera tai manau viskas ok, plus kad neblogej…
Maniskis taip pat buna kosteli karts nuo karto, bet cia buna zaidimu metu arba kai ranka burnoje. Todel manau kad cia nuo seiliu, tiesiog paspringsta. Taip pat ciaudo ir valant nosi baltu snargliuku buna, bet cia turbut pienelis. Tai kazkaip nestresuoju, nes temperaturos nera ir vaikas linksmas
tabula rasa parašė:
Sveikos, sugrįžtu po pačių juodžiausių dienų savo gyvenime. Šiandien jau kur kas geriau jaučiuosi, tad noriu pasipasakoti, su tikslu, kad nenumotumėt ranka į įprast…
Sveikit greiciau
zinau, kad sunkus metas jums dabar ir ka isgyvenat (mano kudikelis del kitu priezasciu savaite intensyvioj gulejo), bet bronchiolitas tikrai nera pati baisiausia liga, o ir serga ja tikrai nemazai vaiku. Mes patys snd tik grizom is ligonines, diagnoze ta pati, poto komplikacijos, antibiotikai, ir galu gale kazkokia zaraza nuo kurios viduriuojam abu... Bet visais atvejais stengiausi nesijaudinti, nes mamos pienas geriausias vaistas. Linkiu, kad jo pas jus butu daug ir su kuo geresnem emocijom. Viskas bus gerai
Kleckiuk parašė:
Nu žinokit mano vaikas po geros savaitės nekakojimo apsidirbo, bet grynai vandeniu žaliu, jau taip skystai. Gal gali būti nuo seilių? Seilės teka upeliu...
O negali but kad jam jusu valgomas maistas netinka. Lyg skaiciau kad zalios spalvos ismatos buna kai vaikai netoleruoja mamos suvalgyto maisto. Taip pat gali viduriuoti. Nera isbertas?
Gintėpintė parašė:
O negali but kad jam jusu valgomas maistas netinka. Lyg skaiciau kad zalios spalvos ismatos buna kai vaikai netoleruoja mamos suvalgyto maisto. Taip pat gali viduri…
Nėra ir niekada nebuvo, tik prakaitine. Su gydytoja šia tema kalbėjom ir mano maistą atmetėm, nes stebėjau tam tikrus produktus išbraukdama, niekas nepasikeitė. Išmatos mūsų pasikeitė į tas žalias nuo mėnesio laiko vos ne, konsistencija būna įvairi, ir savotiškas kvapas. Nebesupranta nei gydytoja, nei aš nuo ko galėtų būti. Gerąsias bakterijas liepė gerti, geriam nuo tos dienos, kada pasikeitė - nieko. Bet vaikas jaučiasi gerai.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai