Braske 3 parašė:
As cia turbut busiu rekordininkemano treciai dukrytei 3men, o jau laukiuosi ketvirtos lelytes
![]()
Kaip Jūs?
Braske 3 parašė:
As cia turbut busiu rekordininkemano treciai dukrytei 3men, o jau laukiuosi ketvirtos lelytes
![]()
Kaip Jūs?
Kleckiuk parašė:
Šalam nosis, tiksliau aš šalu, mažo šilta nusytėPasiskųsiu, laksto pastoviai sunkvežimiai mūsų gatvėj, mato kad su vežimu einu, spaudžia kiek eina prie pat, net…
As kartais galvoju, kad zmones neturi nuovokos... rekia einant pro vezima, tranko masinos durim ir pan. Bet gal cia man atrodo kad visi turi pastebet mus
Man uztat sian poilsis, guliu beveik 2 valandas ant sofkes net nugara skauda
o mazoji salia vezime parpia, dar valandele liko poguliuko.

paulee parašė:
As kartais galvoju, kad zmones neturi nuovokos... rekia einant pro vezima, tranko masinos durim ir pan. Bet gal cia man atrodo kad visi turi pastebet mus![]()
Žinok yra ir supratingų žmonių, kai vaikštinėjam gatvele, šaligatvių nėra, apvažiuoja mus, net sulėtina greitį, nu bet yra tokių, kad net kartais nesuprasi, ar nemato, ar kas, prie pat prisispaudžia, o greitis tai nežinau koks, nors gyvenamasis rajonas, net kalnelius sudėjo, bet laksto vos ne ant 100, nes tiesioji...
No-sugar parašė:
As buvau 2016m birzelio mazyliu grupej bet lapkriti turejau nesivystystanti tai irgi dare valyma nes leliukas jau buvo issivystes iki 9 savaiciu o po savaites sirde…
Užjaučiu,atsiprašau,kad priminiau. Aš pernai metų gruodį irgi turėjau persileidimą,bet viskas savaime išsivalė. Matyt ir užmačiau jus panašiose grupėse,nes labai slapyvardis įsiminė Jūsų. Na,bet užtai dabar turim nuostabius vaikučius
aagnulyte parašė:
Sveikos, mes po patikros 3 men, tai sveriam 6,100 kg, ugis 63 cmtik gydytoja itaria branchiolito pradzia, nes kosti ir snargliuku yra, tikiuosi neisisirgsim... …
Sveikos, sugrįžtu po pačių juodžiausių dienų savo gyvenime. Šiandien jau kur kas geriau jaučiuosi, tad noriu pasipasakoti, su tikslu, kad nenumotumėt ranka į įprastus vaikų negalavimus ir saugotume mūsų turtus dar labiau. Pasigavo mano mažylis virusą. O prasidėjo tiesiog sloga, kartais nusikosėdavo. Ploviau jūros vandeniu, inhaliavau, ir galvojau praeis per kelias dienas. Trečią dieną vaikis nebenorėjo imti krūties, darėsi neramus ir vangus. Iškart nuvažiavau pas gydytoją, apžiūrėjus pasakė, kad plaučiuose uždegimo negirdi, bet kvėpavimas apsunkęs, patarė nuvažiuoti į ligoninę pasidaryti tyrimus dėl visa ko, nes su tokiais mažiukais viskas per kelias valandas gali pasikeisti. Dar galvojau ar važiuoti gaudyti tų bacilų į ligoninę (nes vyresnėlis kaip tik tuo metu sirgo ūmiu bronchitu, ir vos išsveikęs dar ligoninėj būdamad dar antrą virusą pasigavo. Gulėjo ligoninėj 2 savaites). Visgi nuvažiavom, ir ačiū D!!!! Paklausė irgi lyg nieko rimto negirdėjo, bet dėl kvepavimo kilo įtarimas uždegimui, ką rentgeno nuotrauka ir parodė. Bronchiolitas. Šia liga serga tik kūdikiai ir jiems ji dažnai laabai sunki, nes visa plaučių sistema labai mažytė, kvėpavimo takai labai siauručiai, tad gijimas labai apsunksta. Žodžiu, gulim ligoninėj jau savaitė, per tą laiką iš vienos ligoninės teko važiuoti į klinikas su vaikų reanimobiliu į reanimaciją, kur praleidom dvi dienas intensyvioj priežiūroj. Dangus su žeme maišėsi, ašarų upeliai tekėjo, pienas dinginėjo. Bet reikėjo sukaupti visas jėgas ir vaikučiui kuo pozityvesnę energiją skleisti, šypsotis ir dainuoti daineles per ašaras... Šiuo metu jaučiamės jau geriau, nebereikia jau deguonies kaukės, kvėpuoja pats, išėmė jau zondą, valgo vėl iš krūties. Ir viliamės, kad baisiausios dienos jau praeity. Šiai ligai būdingas paūmėjimas naktį, tai su nerimu laukiu šios nakties. Bet matant žvalų besišypsantį vaikelį džiaugiuosi be galo ir dėkoju Dievui, pasauliui ir šiuolaikinei medicinai už vaikelio gyvybę. Saugokit mažuosius net menkiausiam negalavimui atsiradus.
Mes vakar apsilankėm pas chirurgą Santariškių konsultacinėj dėl tos hemangiomos, tai nieko blogo nemato, tiesiog stebėti, kas mėnesį nufotografuot, kad matysųsi ar yra koks skirtumas. Iki pusmečio, sakė, gali kiek augti, paskui stabilizuojasi ir nuo pusantrų metų ima nykti. Jei labai vešėja, tuomet lazeriu stabdo augimą. Tikiu, kad išaugs pati mažylė tą negražumą.
tabula rasa parašė:
Sveikos, sugrįžtu po pačių juodžiausių dienų savo gyvenime. Šiandien jau kur kas geriau jaučiuosi, tad noriu pasipasakoti, su tikslu, kad nenumotumėt ranka į įprast…
Mes jau nuo pirmadienio gulim ligoninej su bronchiolitu
Laikykites!!! Sveikateles jums!!!
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai