zmama parašė:
Gal galit Jonukui uzdet ir nufotografuoti, idomu kokio jos dydzio![]()
As noreciau 4. 22 ir 23
ir dar 18? atsiustumet?
zmama parašė:
Gal galit Jonukui uzdet ir nufotografuoti, idomu kokio jos dydzio![]()
As noreciau 4. 22 ir 23
ir dar 18? atsiustumet?
Alduk ir Ignuko mama parašė:
As noreciau 4. 22 ir 23ir dar 18? atsiustumet?
Jūs man parašykit asmeniškai, čia palikim vietos diskusijom
maja_r parašė:
Maniske snd po baseino miega jau 4 valbuvo prabudusi, pavalge ir toliau snaudzia. As jau net temperatura matavau, bet rodo 36,6, tai turbut tiesiog gerai p…
Mano siandien po daktares tiek miegojo o isvis nevalgius buvo 6 val
miegos nakti, pamatysit
MRS_S parašė:
Supjautykit ir i saldikli??man tai dave mociute rudeni,o as ismeciau durnereiks pirkt dbr?
As nebeturiu vietos saldymo kameroj
du stalciai vaikui visko ir vienas toks maziukas musu
Tėją siaubingai vargina pilvas. Naktį miega gerai, o dienom košmaras. Rėkimai, raitimaisi, valgant springsta, pritraukia oro, tas pilvas gargaliuoja, burbuliuoja, atrūgsta bet išsipupsėt nepavyksta, nors ant pilvo guli tikrai nemažai. Kojytes palankstom, tik masažuotis pilvuko nenori, sukasi į kitą pusę verkia. Tikiuos su 4 mėnesiu išaugs...
Kleckiuk parašė:
Čia atgal rietimasis ar ne?![]()
Mano ir taip daro , ir jau ismoko apsiversti ant pilvuko ir rankyte issitraukti
as manau cia taip ir turi buti .
Kobraa parašė:
Tėją siaubingai vargina pilvas. Naktį miega gerai, o dienom košmaras. Rėkimai, raitimaisi, valgant springsta, pritraukia oro, tas pilvas gargaliuoja, burbuliuoja, a…
Nenoriu jusu nuliudyti, bet mano dar vargina mazute pilvelis, o taip tikejausi, kad su 4 men viskas baigsis. Daktare sake gali pilvelis susitvarkyti nuo 6men, kai primaitinti pradesiu.
Alduk ir Ignuko mama parašė:
Nenoriu jusu nuliudyti, bet mano dar vargina mazute pilvelis, o taip tikejausi, kad su 4 men viskas baigsis. Daktare sake gali pilvelis susitvarkyti nuo 6men, kai p…
Ačiū
tada tikrai primaitinsiu nuo 5
_Brashke_ parašė:
Pasakykit, vilnietės, kur jūs vedat į tuos masažus?? Nes aš jau nebežinau, savo klinikoj nenorėjau, nes pas mus ten bendras ;laukiamasis, nenoriu aš su juo ten trin…
Bandykit Gemma
Sanga parašė:
As nebeturiu vietos saldymo kamerojdu stalciai vaikui visko ir vienas toks maziukas musu
![]()
Pas mane šaldikly vietos tik greitam naudojimui, tai kai reikės daržovių, pasiimsim iš tėvų
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai