turtelis parašė:
O kas del kanalu kenkia gal zinot?
Na, jei sugenda iki nervo, gali būti uždegimas, bet gal gali vaistukus dėt, gydyt, nežinau? nes infekcijos kenkia vaiku kažkaip, nesu tikra kuo tiksliai, kurią dalį vaiko, negaliu atsakyt
turtelis parašė:
O kas del kanalu kenkia gal zinot?
Na, jei sugenda iki nervo, gali būti uždegimas, bet gal gali vaistukus dėt, gydyt, nežinau? nes infekcijos kenkia vaiku kažkaip, nesu tikra kuo tiksliai, kurią dalį vaiko, negaliu atsakyt
gitaraback parašė:
Nelabai apsišvietęstik tiek kiek aš pasakoju, nebent dar skaitinėja pats, kai nematau
o juokina, kai lenda kaip koks meškinas prie medaus ir jei aš nesutinku…
xixi :D
Burbuliukas35 parašė:
Nu va Kaledos, gimtadienis prauze, tai prisirinko...Bet oi kiek dar truksta ?
Čia kaip mergytėm suknelės
Burbuliukas35 parašė:
Nu va Kaledos, gimtadienis prauze, tai prisirinko...Bet oi kiek dar truksta ?
Bet kai fainai
Svajotoja31 parašė:
Na, jei sugenda iki nervo, gali būti uždegimas, bet gal gali vaistukus dėt, gydyt, nežinau? nes infekcijos kenkia vaiku kažkaip, nesu tikra kuo tiksliai, kurią dalį…
Pas mane vienas lb sugedes, bet ji reik raut, o man kai rauna tai tik su narkoze, nes kitaip be samones griunu, tai nzn kaip cia db daryti, nemanau kad galima narkoze nestumo metu.. reiks eit uzklaust;)
minha parašė:
Neisivaizduoju kaip kudikis gali pasismaigti nuo apsaigu, man su pirmaja labai praverte, nes kol ju nebuo, tai vaikas labai dauzesi naktimis i lovele
Na esu skaiciusi kad pasismaugia, mano nei kart neuzsigavo, nenaudojau ir nenaudosiu, o jau kaip kitos darys cia ju reikalas
VilmukasB parašė:
Ruosiames dukros gimtadieniui![]()
O as ryt skrusdelyna darysiu??
ruutuliukas parašė:
INTYMESNIS klausimas.Ar jūsų vyrai nebijo jūsų sužaloti? Maniškis pradėjo bijoti net intymių santykių, nes ne visaip galiu judėti, reikia atsargiai, ramiai.…
Mano vyras man atvirai papasakojo savo jausmus. Pasake, kad jam yra barjeras, kad as laukiuosi, nes jam nejauku, kad vaikelis viduje.. sako vargsas ten kratosi viduje
ir visuomet sekso metu apie tai galvoja..
Mes irgi daug mažiau mylimės:}} dbr mylėjomės gruodį kažkada :} bet aš naudodavau kokias nors vaginalinea tabletes arba užmigdavau anksti, bet jau kažkada rašiau, kad visai nenori sekso. Vyrui tą pasakiau ir jis supranta :}} tiesiog kai pradeda "įžangą" ten liest mane ir pan man nemalonu ir nenoriu visai :}} paaiškinau jam ir supranta. Bet stengiuos jį porą kartų į savaitę pamalonint rankutėm :} ne tas pats jam, bet suprantu kad garą nuleist nori, o pats nesimasturbuoja :}} tai bent tiek vyrą pamaloninu, nepalieku kančiose ;D
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai