@Nestuke@ parašė:
O jus nenorite keistu dalyku uostyti??? Dazus pvz??? :DDDD
Man išmetamos dujos iš mašinų baisiai kvepia :zvengiu:Anyta sakė kai laukėsi sūnaus taip pat išmetamos dujos baisiai patiko
@Nestuke@ parašė:
O jus nenorite keistu dalyku uostyti??? Dazus pvz??? :DDDD
Man išmetamos dujos iš mašinų baisiai kvepia :zvengiu:Anyta sakė kai laukėsi sūnaus taip pat išmetamos dujos baisiai patiko
Greteee parašė:
Man statybu kvapas patinka ? kai laukiausi pirmos tai mum mama tinkavo tai kiekviena karta atvaziavus i nama noredavau kokios sienos atsikasti ???
Puiki proga ,,pasichaltūrinti,,statybvietėse jum
@Nestuke@ parašė:
As vakar pareiskiau kad noriu alaus :DDDD Vyras zvengia, sako: TU GI NEGERI ALAUS!!!!!![]()
Aš gyvenime nemėgau alaus.Pamenu kai planavom pirmąją dukrą čiupau gurgšnį alaus nes taip norėjau!!Po to galvoju kažkas negerai ir aplinkiniai kreivai pažiūrėjo.Kita diena pasidariau NT ir buvo viskas aišku.
turtelis parašė:
O jo, apie šaltą sidriuką ar taurę vyno ir aš pasvajojusavaitgalį jau pavasaris, prisižadėjau užmarinuoti šašlykų, tipo pavasario atidarymas, bet tuo pačiu jau …
O ne alkoholinio nebandot? As kai negerianti, o dabar uzeina noras, tai nealkoholinio sampano ar net alaus isgeriu. Skonis pvz alaus toks pat slykstus kaip ir su laipsniais, tai funkcija pasitenkinimo atlieka, o niekam nekenkia ?
@Nestuke@ parašė:
As vakar pareiskiau kad noriu alaus :DDDD Vyras zvengia, sako: TU GI NEGERI ALAUS!!!!!![]()
Va va, mano variantai...Nieko negerdavau, gal Verdzio kokio i lt grizus pora kartu i metus...O vakar dirstelejau i bara. Tekilos butelis uzkliuvo uz akies. Sakau vyrui, gerciau ir tos dabar ir su druska, ir su citrina, ir su bilekuo ?
Burbuliukas35 parašė:
O ne alkoholinio nebandot? As kai negerianti, o dabar uzeina noras, tai nealkoholinio sampano ar net alaus isgeriu. Skonis pvz alaus toks pat slykstus kaip ir su la…
As per draugu vestuves ir naujaka geriau ta nealkoholini sampana, o per kaledas nealkoholini vyna, bet cia buvo vieninteliai trys kartai ir nusprendziau, kad net nealkoholinio negersiu
Burbuliukas35 parašė:
Va va, mano variantai...Nieko negerdavau, gal Verdzio kokio i lt grizus pora kartu i metus...O vakar dirstelejau i bara. Tekilos butelis uzkliuvo uz akies. Sakau vy…
As taip apie salta sidra vyrui svaigstu
bet pasitenkinu ir kompotuku :DDD
Burbuliukas35 parašė:
Va va, mano variantai...Nieko negerdavau, gal Verdzio kokio i lt grizus pora kartu i metus...O vakar dirstelejau i bara. Tekilos butelis uzkliuvo uz akies. Sakau vy…
o ir as noriu kokio vyno
geda kaskam sakyt bet noriu
vyras kazkada taure isipyle atrode man tada visi namai kvepejo ir ka gurksneli izgeriau ir po to seiles ryjau
su pirmaja net smirdejo o dabar atsilaikyt sunku
@Nestuke@ parašė:
As irgi tokia buvau anksciau, kol nepadirbau el. parduotuves administratore ir freelance writer.... Tai pati ir angliskus straipsnius rasiau ir komentus prekem ir t…
Man jau nuo tokiu pavyzdziu i krauja turbut iauge daryti viska priesingai ? Paskola banke siule fixed su didesniu procentu. Mano vyras: jo, imam, saugus busim ir t.t. Sakau, kiek tu permokesi uz tuos metus, tai net jei ir pakiltu % normalios paskolos, pasidengs viskas, o kiek dar sansu, kad ji mazes...Taip ir buvo! Pakilo 1k, nukrito gal 3. Sedeciau dabar ir nervuociausi, kad Airijos banka remiu ?
Dar 1 pavyzdys. Vakar mama sako, kad skalbimo masina meistras taiso. Sakau kaaaam???!!! Naujos reik. Jis pasake, kad ji lb gera, o siuolaikines greit genda. Sakau, aisku, o ka dar jis turetu sakyti, kad eitum nauja nusipirkt, o jis liks be darbo?! Zodziu...35e sumokejo, o tai masinai 21m. Tai ka ji ten dar gali skalbti, turbut tik sukasi ? Kol nenupirksim ir neatvesim, tol ir suksis...Ir ne tai, kad neturetu uz ka, tiesiog...Sensta ?
Martynėlis parašė:
Oj tie hormonai![]()
Man dar kolkas pavyksta susitvardyt. O vyras išvis čia kažkada sakė, kad nėštumo b…
O mano svajone mesti plyta i didziule vitrina ir paziureti, kaip byra tas stiklas ?Kai dabar pyktis uzeina, sakau vyrui - noriu langa dauzti, tai jis jau supranta, apie ka sneka eina ? Arba kartais pats pirmas sako: nu, eik jau langa dauzt ?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai