auksellis parašė:
Beja kas ten per kokteilis? Nesuveikė jis tau?![]()
sex on the beach
auksellis parašė:
Beja kas ten per kokteilis? Nesuveikė jis tau?![]()
sex on the beach
Marrija parašė:
Nu as va guliu palatoje;))) ramu!!! Viena guliu;D atvaziavom paklause tonus, nuvede y palata, isgeriau "kokteily" po valandos vel toniukus isklausem, o dabar iki 7 …
Gerule
Juste28 parašė:
Mane aprėkė ligoninės ginė (ta Vaiva iš "panelės" raudonų puslapių,jei pamenat ją) kad nagai lakuoti ir ilgi..:))
Xaxa
mano trumpi
ir prancuzu zadu lakuot,btai neturetu kliuti
tik taip keista visa diena, vis dilgcioja, suskausta, judesiai pakito, nejau nenusilakuosiu as naujai tu nagu jau
minha parašė:
sex on the beach![]()
Noriu sex on the beach!!!!
minha parašė:
sex on the beach![]()
Bliamba, atejau i forumiuka paverkti, kad noriu kuo greicia gimdyti - pamaciau minhos zinute ir sedziu zvengiu :DDDDDDDDDD
minha parašė:
sex on the beach![]()
Hahaha, kaip juokinga
Heracee parašė:
As depiliavausi ten...maniau paskutini karta nescia apgraibom tai dariau. Bet reikes uz poros dienu kartot![]()
As kiekviena karta irgi tikiuos, kad tai darau paskutini karta su pilvu
siandien kaip tik varysiu vel, tikiuos jau tikrai the last time :DD galvoju, gal ir galva issiplauti, nors neseniai plauta,bet maza kas :DD atrodo kad bet kuri diena gali buti lemiama, smagu buti pasiruosusiai
man net galva spaudzia, kazin tikrai spazmuoja pilva ar issigalvoju?
turtelis parašė:
As kiekviena karta irgi tikiuos, kad tai darau paskutini karta su pilvusiandien kaip tik varysiu vel, tikiuos jau tikrai the last time :DD galvoju, gal ir galva…
Kazin kol sulauksim kiek bus tu paskutiniu kartu
del spazmu tai linkiu kantrybes issiaiskinti kas vyksta. Man net koks skausmukas prilygsta paranojai, kai suskausta sakau ai vaidenas.. toks jausmas kad nebesitiki jog gimdysiu greit
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai