Del speneliu isigykit lanolino (as naudojau Medelos PureLan).
Man visad sudilgciodavo, o tada pienelis isbegdavo;) nornalu.
Šypsena5 parašė:
Sveikos. Katik po apziuros. 5 cm.toniukai geri. Po 3 val.pasirodyti. turbut siandien dirbsim darba :))
Na tai sekmės jum, jau greit supuosit leliuką
o tuo pačiu, ir sveikinimai naujom mamytėm
O mes su vyru apsiprekinom šnd iš pačio ryto, pavalgėm, o dbr guliu pilvą išvertus
O mane ant ilgo sakyčiau irgi, pradėjo varyt nenormaliai, vakar 2 kar, jau tikiuos kad vyksta kažkas. Dar nemažai pavaiksščiojau tai gal gal vis tikiuos
Aj, matavaus spaudimą nu blemba kaip ir okey viskas geras spaudimas 115/76, nu beeet tas pulsas mane jau nervuoja, 100.. Sakė vaistininkė per didelis, ir nenhstot gert depogyto, jai ne tas pulsas aukštas turbūt apseičiau be vaistų, nu bet ką jau čia nębedaug liko
spurgyte5 parašė:
Va, kaip miegaliojamtik karts nuo karto suspurda, ar nuo garso, ar ka susapnuoja
visciukas
![]()
Kaip miela faina, aš net vyrui parodžiau šitą foto
korejuk parašė:
Mamytes, o kaip jums sekasi su pampersų keitimu? Girdėjau, jog leliukams patinka si procedura, bet maniskiui kai pradedam keist, tai kai atsidaro kakaryne, tai ojoj…
Mūsiškė rėėėkia, nes nenorikentėt, kol gaus valgyt
miglelyte parašė:
Man irgi pirmom dienom namie buvo ašaru. Vyras prabunda o aš vaika lovoj pasguldžius apsikabinus ir verkiu ☺ atrodo viska darau kiek galiu ir vis pilna baimiu.. ir …
O nuo ko pabėrė?
Agatė parašė:
Del speneliu isigykit lanolino (as naudojau Medelos PureLan).
Aga, man irgi būna, toks net kaip peiliukais pjaunantis skausmas, dažniausiai pienukas išbėga
auksellis parašė:
Na tai sekmės jum, jau greit supuosit leliukąo tuo pačiu, ir sveikinimai naujom mamytėm
![]()
Mano pulsas irgi visa nestuma apie 100 ir daugiau, bet pas mane kita priezastis - zemas hemoglobinas. Kas del tavo spaudimo, panasu, kad jis normalus vaistu fone, taigi nutraukti tikrai negalima
Smismi parašė:
Mano pulsas irgi visa nestuma apie 100 ir daugiau, bet pas mane kita priezastis - zemas hemoglobinas. Kas del tavo spaudimo, panasu, kad jis normalus vaistu fone, t…
Pas mane hemoglobinas superinis 132, o čia spaudimas iš ryto 115/76 be vaistų, bet vaistininkė vistiek sakė gert.
auksellis parašė:
Na tai sekmės jum, jau greit supuosit leliukąo tuo pačiu, ir sveikinimai naujom mamytėm
![]()
Mano pulsas irgi apie 100 visą nėštumą
tikriausiai būna, kad užkyla ir daugiau, nes net širdį užspaudžia ir kvapą užgniaužia, bet niekada nesimatavau, kai taip jausdavausi
Simfonija parašė:
Maniškis paima taisyklingai, bet matyt nuo ilgo čiunkimo jautrus spenelis, ir šeip dar pratinasi prie naujo procesoo multimam kompresai berods su lanolinu sutep…
Aš multimam kompresiukus naudoju bet man gan stiprei įtrūkęs vienas spenelis o kitas tik jautrus bet uždedu ir ant jo kartais. Tai nenuimu dedu ir dedu jau 4dežute pradėjau ? dar vyro sesuo atidavė multimam balzama bet man kažkaip kompresiukai patogiau. Balzama ištepus reik nuogai pabut nes nusivalo o va kompresiuka uždedi ir pamiršti ?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai