2017.06.16 17:47 (prieš 9 m.)
sweeet24 parašė:
Ar visos sutaret su vyro sesemis? ? ar as ant tiek jautri esu ir ant tiek mane erzina su savo kalbom ? plius negimdziusi niekada, bet zino daugiau uz mane ir atrodo…
Eli000 parašė:
Atsiprasau kad kisuosi ne i savo tema, bet netycia uzmaciau jusu komentara. Galiu atsakyti kaip sese, turinti broli. As buciau tooookia laiminga, jei mano brolis la…
Aš ir, kaip turinti brolį noriu sureaguoti ?Labai jus palaikau, noriu pasakyti, kad nesijaudintumėt taip (aišku čia jau pasakymas nekà padeda, suprantu...) Jūs ir vyras ir ateinantis vaikelis yra svarbiausia, čia yra jūsù šeima, o visi kiti...sesės, broliai, tėvai, giminės...nepasirinksi. Gali tik rinktis kiek bendrauti, kaip reaguoti iš savo pusės. Nieko nepadarysi, labai daug įvairiù žmoniù yra, yra geranoriškai nusiteikusiù, yra pikto linkinčiù.
Mano su broliene santykiai tragiški...tiksliau jù praktiškai nėra. Vengiu bendrauti, kai žinau, kad ji bus pas mano tėvus, dažnai stengiuosi nevažiuoti. Ypač kai laukiuosi, nes mane ima erzulys ir liudesys... Esmė, kad mes esam ant tiek skirtingos viskuo, kalbant apskritai apie gyvenimo supratimà, elgesio normas ir t.t., kad realiai jei nesietù mūsù brolis, mano aplinkoj jos neatsirastù. Manau ji mano vengimà bendrauti vertina kaip pasipūtimà, bet aš tai palieku jau jos kompleksams ar kažkam kas jà prie tokios nuomonės veda...Kad ir kaip ten bebùtù, kai laukėsi ji, aš ypatingai stengiausi laikyti liežuvį už dantù, kai matydavomės.
Žodžiu laikykitės ir žiūrėkit savęs, savo su vyru šeimos gerovės, ginkit blogas mintis šalin. O kad viskas užaštrėja, ir nuoskaudos, ir nesusioratimai, nėštumo metu, tai mes visos to liudininkės manau ??? sėkmės