Jūratė-saulytė parašė:
Na štai,pirmadienį ryte išrašė iš ligoninės kad dar greit negimdysiu,nors nei vandenų tūrio tikrino nei echoskopijos darė,o anrtadienį ryte 4,55 val gimė Jokūbas. P…
sveikinimai ! o kur gimdete?
Jūratė-saulytė parašė:
Na štai,pirmadienį ryte išrašė iš ligoninės kad dar greit negimdysiu,nors nei vandenų tūrio tikrino nei echoskopijos darė,o anrtadienį ryte 4,55 val gimė Jokūbas. P…
sveikinimai ! o kur gimdete?
Nej@ parašė:
As puse taures vyno esu gerusi, kai jau sapnuoti ja pradejau. Beje sampe termino pabaigoje sako slatina gimdyma, nezinau ar tiesa![]()
Oj as sampaniuka seniai sapnuoju, beja kazkada ir rukiau sapnuos, bet parukyt nesinori.
SimaB parašė:
As kai labai uzsinoriu tai isgeriu maza laseli. Bet tik tuo atveju jei esam sveciuose. Specialiai butelio nedarau :D. Buna nuo vyro pora gurgsneliu alaus paragauju …
Tai butelio atidarynet del 100gr ne ne..negadinsi juk gero daikto :)) prosecas...mmm...
As11111 parašė:
Sampe skatina gimdyma!!!kalbu apie taure sampano ( super mamos neisigaskite):)))
O idomu kuri veiklioji medziaga skatinimo. Gi ne angliarugste
As11111 parašė:
Sampe skatina gimdyma!!!kalbu apie taure sampano ( super mamos neisigaskite):)))
Na pasmaguriavau 100gr, ryt papasakosiu ispudzius :)))))
Giedre111 parašė:
O as gal vyrui pasiulysiu cepelinu nuvaziuoti i kokia kavinuke![]()
Ner pas mus, kitaip as nevargciau del dvieju cepelinku
Giedre111 parašė:
Dar sako padeda lb didelis apsisaldinimas, pvz koks geras gabalas napaliono torto, tada lb sujudimas pilve buna, ir pasidaro veikla, vienai zn taip buvo :))
As vakar gliukozes 75ml isgeriau, bet niek9, tik maniau be sonkauliu liksiu, islipt gal norejo
ir nugara rakino labai. Bet praejo po to, matyt iprates prie saldumo
SimaB parašė:
Na mamos siandien iveikiau 400 km... buvau pazadejusi savo mociutei iki gimdymo atvezti dukra parodyti. Tai pavyko sekmingai viskas, gerai kad masina automatine, be…
Kaip smagu matyti tokią pat gimdymo data:)) aš irgi jau keliones aptrumpinusi. Ir visi pasišopinimai nebevyksta taip sklandžiai;):/
SiJuk parašė:
Taip noriu sampes... iki negaliu.
Ar esat vartojusios alkoholi nestumo metu? Manau nuo taures nieks nenutiks. :oops:…
As sugriesydavau nestumo metu. O dabar kai leliukas pilnai issivystes, gal ne taip ir baisu.. skaiciau koki tai straipsni, kad neirodyta, koks kiekis alko yra zalingas, gal vystymosi stadijose jis labiau kenkia, bet dabar - pora gurksniuku neturetu pridaryti bedos. Cia jau nuo jusu pacios poziurio priklauso.
SiJuk parašė:
Ar esat vartojusios alkoholi nestumo metu? Manau nuo taures nieks nenutiks. :oops:…
SiJuk parašė:
As irgi šampes noriu jau gal koks trecias menuo.gal pakentekim nebedaug liko
Jūratė-saulytė parašė:
Mergaitės kaip manot ar dar yra kokių šansų kad atsiras pieno.Nuo ankstyvaus antradienio ryto visaip maigė masažavo,tikėjosi išspaust iš manes bent lašą pieno.Pirma…
Reiktų naudoti spenelių koreguoklį arba antspenius. Mano pažįstama dar ir elektrinį pientraukį įsigijo, nes vaikas krūties neėmė ir ėmė darytis pieno sąstoviai kaip jums. Reikia saugotis mastito,baisus dalykas.
O pieno tikrai yra tik reikia padirbėti matyt kad ir su pientraukiu,kad jo pagausinti,jei rankom neišsitraukia, o ir jei vaikas neima krūties net su antspeniu ar po spenelio ištraukimo koreguokliu.
As11111 parašė:
Tiesa tiesa:)) sakoma vaikutis veluoja labai, tai: dirbk visa diena kaip uzsukta, palakstyk laiptais, prisileisk vonia izgerk sampes taure, suvalgyk ananasa ir eik …
Viską buvau išbandžius ir tokia eilės tvarka su pirmagymę ??? ir vistiek gimdžiau 42 savaičių su skatinamaisiais ;)
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai