Aukselis - sekmes! ;)
O mes vaziuojam ieskot lovos pakeleju, reik sumastyt kaip cia ta lova 20cm pakelt
Grazaus sestadienio! ;)
SiJuk parašė:
Manot, kad staigus metimas gali itakot tokius dalykus?![]()
Cia labiau reikia gydytojo klaust, ne mamu. Nes jos labiau prielaidom visom tiki
gydytojas vis tiek geriau zino anatomija ir kas kam kenkia
redina parašė:
pabudau ryte, ir tokai mintis, oi reik begt forumuka paziuret gal kokiu naujienu yra, ir kaip smagu kad kazkam jau vyksta veiksmas, turbut su kiekviena diena ju sul…
Idomu bus Jonuku ar Jenyciu ant joniniu is musu forumiuko
@Nestuke@ parašė:
As irgi jauciu uzpakaliuka ties sonkaulius![]()
![]()
super miela!!!!!!!!!
Man tai i sonkaulius sugeba kojytes ibesta, tai toks jausmas keistas. Kartais net kol surandu tinkama padeti ?? raitausi kol patraukia kojytes ? bet jo miela, buna kartais nakti labai maltis pradeda. Tada buna wow! Bet jau vis reciau nes vietos matyt mazeja. Tai kai uzeina tie sporto momentai ten jai tai tenka atlaikyti neblogai ??
Nej@ parašė:
Laukiu ir as kada gi jis nusileis. Nes kartais labai sunku kvepuoti. Atrodo ikvepiu, bet oro pritruksta.
O kaip zinoti kada tas pilvuzas nusileides kada ne?
DeiMutė parašė:
O kaip zinoti kada tas pilvuzas nusileides kada ne?
Kiekvienai skirtingai. Dazniaisiai jauciamas palengvejimas kvepuojant ir kitom rugstis nebekila. Arba atsiranda didesnis spaudimas I tarpkoji. Man su antru rodos tik pries pat gimdyma nusileido, nelabai pamenu.
Nej@ parašė:
Kiekvienai skirtingai. Dazniaisiai jauciamas palengvejimas kvepuojant ir kitom rugstis nebekila. Arba atsiranda didesnis spaudimas I tarpkoji. Man su antru rodos ti…
Na man dar labai daznai buna oro truksta, ypac jei daug sneku net padustu tenka giliai ikvepti ?? ir rugstys dar tebekyla ir vis labiau taip atrodo. O ka pilvo nusileidimas reiskia? ? apsvieskit, nes su pirmu nieko panasaus neturejau.
DeiMutė parašė:
Na man dar labai daznai buna oro truksta, ypac jei daug sneku net padustu tenka giliai ikvepti ?? ir rugstys dar tebekyla ir vis labiau taip atrodo. O ka pilvo nus…
Kai leliukas isistato I gimdymo takus jis nusileidzia zemiau ir pilvas nusileidzia. Cia kiek as suprantau. Bet kaip ir sakiau kiekvienai individualiai. Gali buti kad nusileis tik pries pat gimdyma.
Aisku tiksliau gine galetu atsakyti kaip ten istikruju yra
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai