Zirzė parašė:
O is kur sitokios zinios, kad jei mama pries nestuma ruke, tai vaikas bronchine astmr susirgs? Nes bronchine astma siais laikais labai daug vaiku serga. Ir tikrai z…
Cia paciai kaltes jausmas.gal kad su plauciais susije.
Zirzė parašė:
O is kur sitokios zinios, kad jei mama pries nestuma ruke, tai vaikas bronchine astmr susirgs? Nes bronchine astma siais laikais labai daug vaiku serga. Ir tikrai z…
Cia paciai kaltes jausmas.gal kad su plauciais susije.
SimaB parašė:
Pasakytu man kad cia ne labdara.... kaip deciau. Sumoku tokias saibas uz sveikatos apsauga tai galiu sedet ir sedet tam priimamajam kiek tik noriu.
Turbūt pamatė kad jauna esu, gal dėlto taip. Žodžiu aš pakraupus apie tokias gydytojas.
O merginos kazi cia gerai,jog nuo vskar l.pilvo apacia skaudejo,daznai labai kietejo jis man,tokie kaip parosiamieji buvo,sianakt be miego maude viska,rytas katastrofa kazkoks ir sugalvojau vonioj pagulet,galvoju jei ka ir leksiu i ligonine ir se tau,po pasigulejimo viska nueme kaip su ranka,viskas ok?.Nesupratau....
Gyvate30 parašė:
O merginos kazi cia gerai,jog nuo vskar l.pilvo apacia skaudejo,daznai labai kietejo jis man,tokie kaip parosiamieji buvo,sianakt be miego maude viska,rytas katastr…
Paruošiamieji jum, bent jau panašu į juos
Mille parašė:
Mielos mamutes,siandien 9.08 val gime musu 3240 g sunelis Mykolas Bernardas?stiprus ir drutas vyrukas???gimdeme Kauno klinikose,veikla vyko sklandziai ir neitiketin…
Sveikinimai naujiems tėveliams. Stiprėkite ir aukite laimingi ?
auksellis parašė:
Paruošiamieji jum, bent jau panašu į juos![]()
Niu....ir mastau,cia ta vonia taip padejo?ar kaip cia,bet toks jausmas naujas ikvepimas prasidejo,taip gera,lengva?
Gyvate30 parašė:
Niu....ir mastau,cia ta vonia taip padejo?ar kaip cia,bet toks jausmas naujas ikvepimas prasidejo,taip gera,lengva?
Man šiand priimamąjam sakė jai atleidžia nuo šilto dušo, žinot kad čia paruošiamieji
auksellis parašė:
Na va gryžau iš klinikų, pažiūrėjo toniukus tai viskas puiku, užfiksavo sąremiukus šiokius tokius, sakė čia mane paruošiamieji kankina, vandenų norma, kraujotaka pu…
O siaubeli..... nu ir bjaurūs žmonės būna.... nepergyvenkit, bėkit iš ten, viską jūs mokėsit, išmoksit ir bus puiku!
Dabar belieka tik laukt
sandaliuke parašė:
Pas anytą ceeeeeepelinai, tooookie skanūūūs!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kolkas tik vieną sukirtau, bet spėju dar ne pabaiga
![]()
![]()
![]()
![]()
Omg........ tau negeda tokias nuotraukas deti??????? :DDDD dieviskai atrodo :DDD
Aciu dievui, katik pavalgiau ???
Biski atsupisiu ir valgysiu antra gabaliuka
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai