auksellis parašė:
O koks tas skausmas?
Toks galbut kazkiek panasus kaip i menesiniu, labai nemalonus, atrodo pusle spaudzia jau kaip noriu i tualeta, o nuejus vos lasa isspaudziu
o vat ryte vel gerai
auksellis parašė:
O koks tas skausmas?
Toks galbut kazkiek panasus kaip i menesiniu, labai nemalonus, atrodo pusle spaudzia jau kaip noriu i tualeta, o nuejus vos lasa isspaudziu
o vat ryte vel gerai
Simonske parašė:
Visos situacijos skirtingos, bet ar si daktare turi nors kiek kompetencijos ir sazines taip nestuke gasdinti. As su 2 cm atsidarusio kaklelio vaikstau jau nuo 32 sa…
elllla parašė:
Mano leliukas sedejo nuo 34 sav ir apsiverte 29 sav tik. Jau važiavau planiniam cezariui.. taip kad ramiai sau laukit ?
Na teisingai sakot, maziau reik nervintis ir gal viskas savaime susitvarkys
bo tos gines kartais kaip specialiai atrodo, jei ateini su sypsena ir gera nuotaika, tai joms kai stimulas pagasdint ir nuliudint buna.
Aciu uz palaikyma!
Simonske parašė:
Visos situacijos skirtingos, bet ar si daktare turi nors kiek kompetencijos ir sazines taip nestuke gasdinti. As su 2 cm atsidarusio kaklelio vaikstau jau nuo 32 sa…
Sveika, mamyte. Ir kaip sekesi vaiksciot kai suzinojot kad atsidares? Ar buvo rizika kad galit pagimdyt anksciau ar ne? Kaip pati jautetes? Ar pilvas kietedavo?
DeiMutė parašė:
Sveika, mamyte. Ir kaip sekesi vaiksciot kai suzinojot kad atsidares? Ar buvo rizika kad galit pagimdyt anksciau ar ne? Kaip pati jautetes? Ar pilvas kietedavo?
As su antra dukra nuo 30 sav pravaiksciojau su 2 cm atsidarymu. Ir isnesiojau iki 37 sav, kai jau skaitosi lelius isnesiotas. Gime sveika mergyte
Judita.Zv parašė:
tai as pagimdziau 5:55 ryto, jis uzsimiegojes atejo![]()
Tai dar ir pamiegot per gimtadieni neleido!
SiJuk parašė:
Tai dar ir pamiegot per gimtadieni neleido!![]()
Nu
Egle124 parašė:
Laba diena mamytes norejau paklaust ? Mano terminas pagal ekoskopa buvi birzelio 25diena bet nieko o ginekologe paskyre susitikima 4dienos po termino cia normalu?
O kodėl jum atrodo nenormalu? Kiek žinau berods leidžia pernešiot man atrodo 7-10dienų
Terax parašė:
Toks galbut kazkiek panasus kaip i menesiniu, labai nemalonus, atrodo pusle spaudzia jau kaip noriu i tualeta, o nuejus vos lasa isspaudziuo vat ryte vel ge…
Na bent jau man paruošiamuju skausmas tai nugaros, pilvo stritį...o ir gimdos susitraukinėjimai.. O dėl pūslės spaudimo, tai čia leliukas su galvute spaudžia nk baisaus
Egle124 parašė:
Laba diena mamytes norejau paklaust ? Mano terminas pagal ekoskopa buvi birzelio 25diena bet nieko o ginekologe paskyre susitikima 4dienos po termino cia normalu?
Na nes termino diena nei i ligonine vaziuot apziuret siunte tik 4diena po termino idomu tik ar neturejo apziuret termino diena. O kad pernesiot leidzia iki 10dienu tai zinau
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai