ritule0 parašė:
O koks pavadinimas?
Žinokit nežinau, čia radau m.skelbiu.lt/index.php?mod=m&action=showPhotos&id=21594226
ritule0 parašė:
O koks pavadinimas?
Žinokit nežinau, čia radau m.skelbiu.lt/index.php?mod=m&action=showPhotos&id=21594226
Nifentite parašė:
mes pirkome uzsieny, yra nete kainos pardavimu siulomas, bet pritaike 10 proc nuolaida. Vezimelis Anex Sport
Gražuolis :)) bet nemažai kainuoja 1600 lt. 460 eur:)) bet grazus atrodo patogus.
pierla parašė:
Kokie faini jūsų vežimukaikokios kainos? Aš tai įsimylėjusi šį modelį
![]()
Turiu nuo pirmos
raudonas musu.
Minusas tas kad reikia dideles bagazines, dideli ratai. Bet vaikui superinis
Progic parašė:
Man vakar sąrėmio priepuolis buvo. Kažkur 3-4minutes sukaustė skausmas, nuo kurio pajudėti neįmanoma buvo. Lb išsigandau. Šiandien pas ginių eisiu.
Kaip Jums sekesi ? Man irgi buvo kaip saremio priepolis sekmadieni. Bet praejo. Tai nekreipiau labai demesio. Galvoju, kad cia jeigu jautresne gimda,tiesiog ji susitraukineja. Dabar labiau saugausi.
gintare555 parašė:
Mergaites kaip pas jus su sirdele reikalai?ar nepadaznejo jos tvinksejimas?man taip uzeina kad jauciu savo sirdi kaip dirba...
Man irgi taip pat, ir siaip ritmas yra truputi padaznejes, ir db jauciu tokius permusimus kartais. Turbut del hormonu.
Nifentite parašė:
mes pirkome uzsieny, yra nete kainos pardavimu siulomas, bet pritaike 10 proc nuolaida. Vezimelis Anex Sport
O kur lenkijoje pirkote?
mes ir planuojam vaziuot, bet dar ne karto nebuvom
deessire parašė:
Turiu nuo pirmosraudonas musu.
Ir raudonas man patiko, akcija jam kaip tik
na taip nemažas, bet jau šitas modelis tikras džipas
gintare555 parašė:
Mergaites kaip pas jus su sirdele reikalai?ar nepadaznejo jos tvinksejimas?man taip uzeina kad jauciu savo sirdi kaip dirba...
Man buvo permušimai pradžioje, dabar išnyko. Kardiologė sakė, kad tai dėl hormonų.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai