OdetukasMetute parašė:
Grazuole,kur pirkot rubeli?;)
Lidl suknyte pirkom o galvajuoste tai per fcb galvos aksesuarai made by gaga pirkau. Lb patikima ir maloni mamyte siuva ☺️ Lb patenkinta jos darbais esu ☺️ Aciu uz komplimentus ☺️
OdetukasMetute parašė:
Grazuole,kur pirkot rubeli?;)
Lidl suknyte pirkom o galvajuoste tai per fcb galvos aksesuarai made by gaga pirkau. Lb patikima ir maloni mamyte siuva ☺️ Lb patenkinta jos darbais esu ☺️ Aciu uz komplimentus ☺️
O mes šiandien buvom raidos centre ir gydytoją pasakė, kad mes atrodom kaip 6 mėn
mergina 65 cm ir 7.6 kg, moka verstis ant pilvo, siekia žaislų, rieciasi norėdama atsisėsti, sakė labai gražiai ant pilvuko guli, kas šiuolaikiniams leliukams nebūdinga
ir kaip kazkuri mamyte sakė, jei zirzia, ne kankinti ir nelaikyti ant pilvo, o leisti pailsėti, panesiot ir tada vėl guldyti... Geriausia ant žemės, aišku, patiest koki kilimuka. Dziaugiuosi, kad dėl nieko neprisikabino. Ejom nes galvyte labiau į kairę suka, tai gausim mankstu ir viskas bus OK
mamytesaulyte parašė:
Aciu. ;) nelaikau kūno linijų, del ligų svoris nukrito, ir seip, 3 vaikai, nera kada lepintis, mazyle labai jautri mano valgomam maistui, tai mano meniu nera platus…
Koks jusu meniu? Ko nevalgote?
As galvoju, kada pagaliau isaugsim...nes mes irgi laaabai jautrus...
Kristale 03 parašė:
Koks jusu meniu? Ko nevalgote?
As galvoju, kada pagaliau isaugsim...nes mes irgi laaabai jautrus...![]()
Lengviau bus išvardyti ka valgau: grikiai, maltos mėsos kukuliai virti garuose, virtos bulves, sausai kepta vištienos krūtinėle su agurkais atba burokėliais, daržovių sriuba (bulves, morkos, makaronai be galutinį) desertui batonas su uogiene aviečių arba mėlynių, 1 bananas po pusryčių (grikių), 1 k savaitėje putpelių kiaušiniai. Ir 1 saldainis per diena.
Saulute. parašė:
Ar lb prastai?![]()
Balkšvos išmatos rodo, kad gali būti kepenų ir tulžies pūslės problemų, medžiagos blogai suvirškinamos ir įsisavinamos. Būtina kreiptis į gydytoją.
Saulute. parašė:
Ar lb prastai?![]()
Padodarykit kaprologini kakucio tyrima ir bus aisku viskas.
Jolciukas parašė:
Padodarykit kaprologini kakucio tyrima ir bus aisku viskas.
Daremes pries savaite kai buvo daug gleiviu bet nieko nerado
snow_white parašė:
mano irgi labai pyksta laikomas ant pilvuko..nors galva ir laiko gersi,bet nepatinka ant pil o nors tu ka.stena,inkscia,o jei vis tiek laikai,tai ima verkttai n…
Toks vaizdas kad apie mano damute radot... Puksi paguldyta ant pilvo kol galiausiai verkt pradeda. As irgi jau pergyvenu del to vartymosi, jei vsikui nepatinka ant pilvo tai kaip apsivers
giliuke17 parašė:
o ar pirstukai kojyciu jusu mazyliu itempti daznai buna?![]()
Maniske itempia kai kerpu nagus arba siaip turim reikalu su pedutem, tarpupirsciais
o siaip tai normaliai nepastebejau kad butu itempti
Nenuorama 91 parašė:
Musu mazyle zaidima susirado is gultuko isciuozti ir atsisesti. O kiek dziaugsmo , kiek juokiasi 😁😁😁 tik prisegi i asaras puola.atsegi vel i trasa 😀
Eina sau kokios isdaigos
siaip mano grazuole tiek issitiesia kai pyksta, kad atrodo jau tuoj irgi isciuos lauk... tikejausi, kad tai neimanoma, bet panasu, kad reikia rimtai uzseginet
mamytesaulyte parašė:
Stai maniske siandien ant pilvuko, linksma nera tokioj pozoj![]()
:
O jetau kokios akytes liudnos, matosi, kad nesimegauja
Saulute. parašė:
Daremes pries savaite kai buvo daug gleiviu bet nieko nerado![]()
Tai ko jus sukat tada galva? Tyrimai geri.. jei kas butu blogai- buti parode tyrimai... atsipalaiduokit ir megaukites motinyste ir vaikeliu ☺️ Neieskokit ligos ten kur neta😉
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai