2018.04.16 12:48 (prieš 7 m.)
guminuke parašė:
Tai vat aš esu tarp dvieju variantu tarp P.Mažylio gimdymo namu ir Kauno Kliniku. Nežinau kur geresnė priežiūra ??♀️
As tai planuoju klinikose
gal paskaitelese buvote? Man pvz labai patiko, tiek gimdykla, tiek palatos, super aukstas lygis
baisiausia tik negaut mokamos palatos, labai apie ja svajoju
O siaip aisku man pirmas gimdymas, tai nelabai galiu ka patarinet, bet juk maza ka kokios komplikacijos tai jus is bet kur kitur siustu i klinikas, tai kam dar papildomai streso ir rizikos?...
Ir siaip bent klinikose sake nereikia duot i kisene, bent kiek pazistamom pasitaike, sake net neima ir as esu uz tokius dalykus! Jokie kysiai neturetu egzistuoti, turi buti zmogiskumas ir meile darbui
tai va pati kolkas apie klinikas ir tegalvoju, o siaip tai viskas Dievo valiai, kur begimdysit merginos, kaip lemta taip ir bus
ai dar girdejau, kad Biržietis i mazyli iseis ar isejo, idomu kodel...na bet kai as vis tiek su niekuo nesitariau tai gal koks jau skirtumas
aisku noretusi tureti artima gydytoja ir ramiai laukti, bet kazkaip man gal ne tiek pasiseke kiek kitoms, bet ir nebesuksiu galvos, viskas tegu naturaliai vyksta