Kaknevičienė parašė:
Mano pana miega du kartus.
Kažkaip netyčia atradau,kad jos būdravimo laikas yra 4 valandos. Atsikeliam 6ryto,…
Geras! Mūsų tokia pat dienotvarkė 🤗🤗🤗
Kaknevičienė parašė:
Mano pana miega du kartus.
Kažkaip netyčia atradau,kad jos būdravimo laikas yra 4 valandos. Atsikeliam 6ryto,…
Geras! Mūsų tokia pat dienotvarkė 🤗🤗🤗
AgneUgne parašė:
Mes tiek daug nemiegam ,bet tris kart ,bet panasiai keliames 6.30 miegam jau apie 20.30 . Labai geras ritmas sakyciau![]()
Ar teisingai užmačiau, Jūs laukiatės? 👏 jeigu taip - tai SVEIKINU 🌹
Letta m parašė:
Sveikos mamytes. Ar mano vienos prastai miega naktimis ir vis dar valgo. Gal kas atpratinejot naktinius valgymus? Gal galit ka patarti. Nes jau toj 9 men uz keliu d…
Musiskis iki 6 men ismiegodavo visa nakti, dabar jau pora menesiu keliasi du kartus ir taipogi valgo. Buna, kad kol ruosi misinuka, verkia, nustoja kai tik paduodi. Pavalges, iskart uzmiega, tai realiai tik paruosti misinuka ir paduoti nakti reikia, migdyti nereikia, tai kazkaip labai nepergyvenam, kad nakti valgo. Anksciau uzmigdavo pats, dabar kazkoks jautresnis yra, ir uzmiega tik supamas ant ranku. Kaip ir jums, kartais tenka pavargti apie valanda supant, tai tikiuosi si migdymo buda irgi isaugsim. Nes jau nugara ir rankas skauda.
Diena miegam tris kartus. Bandem pereiti prie dvieju miegu, bet niekaip. Kad ir kaip tempem su paskutiniu miegu, uzmiega naktiniam miegui, pamiega trumpai (kaip trecia miega), atsikelia ir budrauja, miegot jau eina tada su mumis. Tai manau irgi turetume isaugti iki dvieju miegu per diena
Manau dabar toks laikotarpis - intensyvus augimas :))
Šiandien tik trečiadienis, o mano pana per šią savaitę tiek išmoko kiek kartais per mėnesį nepadaro🤓🤓 savatgalį išmoko ropoti, ir jau varinėja per namus. Pradėjo čiauškėti, anksčiau tik spygaudavo ir šnd suprato kaip pačiai atsisėsti.😍😍 Šnd visą dieną drebėjau, kad nenukristų atbula. 😅
Laum4 parašė:
Ar teisingai užmačiau, Jūs laukiatės? 👏 jeigu taip - tai SVEIKINU 🌹
Tikriausiai teisingai
Retai cia pasirodau 😁 Aciu 😉
Ar yra daugiau geguzinuku kurie tures pameciui sese ar broli? 😍
Simmil parašė:
Musiskis iki 6 men ismiegodavo visa nakti, dabar jau pora menesiu keliasi du kartus ir taipogi valgo. Buna, kad kol ruosi misinuka, verkia, nustoja kai tik paduodi.…
Daznai naktinis valgymas parodo ,kad per mazai diena suvalgo 😉
Sveikos mamytes
prieš kelias dieneles vis užsuku pažiūrėti apie ką diskutuojate ir kokie jūsų mažylių pasiekimai
smagu skaityti
mes augame neblogai šliaužioja jau senai po visus namus sėdi tvvrtai nuo 6,5mėn prieš geras dvi sav išmoko pats atsisėsti tai dbr dar vikresnis. Valgo gerai bet nesam tiek valgūs kaip kiti gal.kad dantukų dar nėra valgo tik košes kruopų, pietums daržovės su mesyte tenka viska gerai blenderiuoti nes net menkiausias gabaliukas ir jau žiaupčioja springsta na ir žinoma mp visą naktį
sunku mums su miegu nakti neturime jokio ilgojo miego kelias įvairiai kas tris kas dvi kartais ir kas 1.5h kaip naujagimis
jau miegam kartu nes kitaip būčiau zombis
pabunda iškart sėdasi.akys stačios nenuguldysi tai arba vėl.migdyti supti arba pasilengvinimas duot papuli
bandžiau viena vakara kad pasivartys ir užmigs tai tiek išsibudino kad su vyru pakaitom 3h stumdem.vežimą po namus o jis šypsojos
tai ieškau paguodos gal kam taip yra o gal kas kokį patarima duos. Turim ir naktine lempute su projektorium ir sapniuka tie tai tik kaip žaislai 😁 ir mano lopšinių jam.juokas ima..
tai jei neduoti papuli tai tik vėl dėt į vežimą reiktų..arbatu jokių dar negeriam vanduo tik diena patinka. Kad bent kokias 4h išmiegotų
gal ką patarsite
AgneUgne parašė:
Daznai naktinis valgymas parodo ,kad per mazai diena suvalgo 😉
O ką daryti, jeigu daugiau nevalgo dieną? 😅
Taipogi sveikinu su pametinuku!! Vienu kartu užaugs abu 😀
Letta m parašė:
Mes valgom misinukus. Naturaliai seniai nemaitinu, taip jau gavosi, nors labai norejau. Miega lovyteje, bet salia. Tik pradeda judeti, begu misinuka padaryti, uztru…
Ar bandet nakciai misinuko i termosiuka pasidaryti? As kai buvau isvykus 2 paroms, vyras priziurejo mazyle ir sugalvojo, kad nakti ji neisirektu kol gaus valgyt, nes as maitinu pati mp, tai nepratus panele laukti, is vakaro pasidare misinuko, atvesino iki reikiamos temperaturos ir susipyle i termosiuka. Nakti tereikejo i buteliuka susipilti ir iskart galima paduoti. Gal jums padetu kazkas panasaus?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai