kmina27 parašė:
Aš ir jau noriu greičiau.. o veiklos jokios... 😣
Visos nori, bet mes galim norėt kiek norim, jei nuo mūsų priklausytų manau visos gimdytu jau 😄😃😄
kmina27 parašė:
Aš ir jau noriu greičiau.. o veiklos jokios... 😣
Visos nori, bet mes galim norėt kiek norim, jei nuo mūsų priklausytų manau visos gimdytu jau 😄😃😄
Justulka87 parašė:
Sveikinimai visoms naujai iskeptoms mamytems!!!![]()
Nežadinu, pati atsibunda. Ilgiausias tarpas buvo 4,5val.
Juljana27 parašė:
Skatino dviems budais iš kart nes neatsidarinėjo kaklelis tai galiausiai net daktarai pasiulė imti epidurinį, kuri sutikau paimti bet kuris suveikė tik pusei kūno😁😁…
kokiais dviem budais skatino?
Justulka87 parašė:
Maniskis nakty valgo kas 3-3,5 val. pats pabuna. Po vakariniu maudyniu atluzta 21:00, tada keliasi truputi po 00:00, tada po 3:00 ir po 6:00 ryte.
Justulka87 parašė:
Mano atbudineja kas valandą naktį. Jau bijau kad pienelio neuztenka
Zivile_Kry parašė:
kokiais dviem budais skatino?
Iš pradžių nuleido vandenys bet išskirus sarėmius dažnus nk neprasidėjo tai dar skatinamuosiis pradėjo lašint tai , patys daktarai sakė kad daug labiau skada negu naturalus skatinamieji
Juljana27 parašė:
Iš pradžių nuleido vandenys bet išskirus sarėmius dažnus nk neprasidėjo tai dar skatinamuosiis pradėjo lašint tai , patys daktarai sakė kad daug labiau skada negu n…
O naturalus skatinamieji butu kas?
man gresia ir skatinamiejji, tai galvoju cia tablete ar lasina..
Zivile_Kry parašė:
O naturalus skatinamieji butu kas?man gresia ir skatinamiejji, tai galvoju cia tablete ar lasina..
Man dave du sotukus isgert kas 2val kad kakleli minkstint ir pradetu vertis, po to skatinamieji buvo per laseline, emiau epidura ir tiek ziniu kad iskest tai
Pumpum parašė:
Man dave du sotukus isgert kas 2val kad kakleli minkstint ir pradetu vertis, po to skatinamieji buvo per laseline, emiau epidura ir tiek ziniu kad iskest tai![]()
O kai epidura daro neskauda bais? I nugara visgi duria.
Zivile_Kry parašė:
O kai epidura daro neskauda bais? I nugara visgi duria.
Nieko is vis nesijaucia, svarbu ramiai issedet. Psichologiskai gal tik baisu, bet ji iveda per tuscia kanala, taigi nera kam skaudet
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai