laukiamlabai parašė:
Man dar labai idomu gal kas pasakys, nuo keliu sav gine pasako, kada i dekreta? ir tt?gal yra mamyciu zinanciu
![]()
Priklauso nuo ginekologės... Man jau pasakė, tiksliau įrašė preliminarią datą kortelėje prieš mėnesį.
laukiamlabai parašė:
Man dar labai idomu gal kas pasakys, nuo keliu sav gine pasako, kada i dekreta? ir tt?gal yra mamyciu zinanciu
![]()
Priklauso nuo ginekologės... Man jau pasakė, tiksliau įrašė preliminarią datą kortelėje prieš mėnesį.
laukiamlabai parašė:
![]()
Man apie dekreta sake seimos gydytoja, tai geguzes 16d mazdaug. Galit ir pati pasiskaiciuot, I dekreta einama nuo 30sav
laukiamlabai parašė:
Oooo aš jau skaičiuoju valandas iki rytojaus labai noriu opamatyti savo mažyliuką, kad tikrai viskas gerai <3 ehh kaip ir bijau ir tuo pat metu laukiuu
Aš irgi rytoj einu antakalnyje į echo, taip pat laukiu?
fresa1322 parašė:
Man apie dekreta sake seimos gydytoja, tai geguzes 16d mazdaug. Galit ir pati pasiskaiciuot, I dekreta einama nuo 30sav
O kada gimdyti jums?
aurelcik89 parašė:
Aš irgi rytoj einu antakalnyje į echo, taip pat laukiu?
Ooo as ne viena nekntrauju
kiek jums laiko? ar antras vizitas dabar bus?
giedrulisimo parašė:
jetus man tai isvis geda eit pas gine, man seimos gydytoja dave tokia sovietiniu laipu a4 formato ale nesciosio kortele su permatomais puslapiais tokia nu nezinau sake gines prasyt naujos 21 amziaus nezinau ar duos, nes kazkodel sake gine kad turiu jau ateit su savim turint knygute ta.. vis dar tikiuosi kad gine man parasys nauja, nors neisivaizduoju kaip ji atrodo gal kas turit foto?:))
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai